Libnet.ro
UNICEF

17:30

Antonescu, despre demisia de la Senat: Nu a fost din orgoliu sau la nervi.

România Liberă România Liberă,
Antonescu, despre demisia de la Senat: Nu a fost din orgoliu sau la nervi.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca demisia sa din functia de presedinte al Senatului nu a fost din orgoliu sau la nervi, ci pentru a face o limpezire politica foarte pretioasa, relateaza Mediafax. Citeste si: Crin Antonescu a demisionat din functia din presedinte al Senatului. Ponta: S-a sinucis! Antonescu a fost intrebat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bacau, daca demisia sa din functia de presedinte al Senatului a fost din orgoliu. Nu a fost un gest de . continuă pe România Liberă

De ce a demisionat Crin Antonescu din functia de presedinte al Senatului: Nu a fost din orgoliu, nici la nervi

Liderul PNL, Crin Antonescu, a dezvaluit miercuri motivul care s-a aflat in spatele demisiei sale din functia de presedinte al Senatului si a tinut sa precizeze ca nu a fost un gest facut la nervi.

Ponta, despre demisia lui Antonescu de la sefia Senatului: S-a sinucis!

Premierul Victor Ponta, presedintele PSD, a comentat scurt demisia liderului PNL, Crin Antonescu, de la conducerea Senatului, spunand: S-a sinucis!. Crin Antonescu a anuntat ca.

Valeriu Zgonea, despre demisia lui Antonescu: Ce scrie pe microfon, aia ramane. Sa fie sanatos! (VIDEO)

Presedintele CamereiDeputatilor, ValeriuZgonea, a afirmat, marti seara, ca va trimite la Monitorul Oficial demisia din functia de presedinte alSenatului a luiCrinAntonescu. Dupa.

Antonescu, despre vizitele la Cotroceni: M-a sunat secretarul de stat al SUA, John Kerry. Nu am vorbit despre Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a explicat, aseara, la Antena 3, care au fost motivele intalnirii nepublice cu presedintele Traian Basescu, la Palatul Cotroceni.

Antonescu, despre asa-zisul shopping la Milano: Am fost plecat cu fiica mea

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat, luni, ca nu a fost la shopping la Milano, asa cum au aparut articole si fotografii in presa, ci a fost plecat impreuna cu fiica sa in acel oras. Liderul PNL spune.

Crin Antonescu, despre motivul pentru care s-a sucit si l-a vizitat pe Traian Basescu

Am fost la Basescu pe o problema in legatura cu Republica Moldova, si pe o alta despre care nu pot vorbi public, a declarat liderul PNL, Crin Antonescu, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei de la Antena.

Traian Basescu, despre George Maior: Unul din omenii care poate aspira la orice functie in stat, PSD-ist luminat

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, realizata de Sorina Matei si difuzata de B1 TV, ca directorul SRI, George Maior este unul din omenii care.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )