Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ponta, despre demisia lui Antonescu de la sefia Senatului: S-a sinucis!

Antena3 Antena3,
Ponta, despre demisia lui Antonescu de la sefia Senatului: S-a sinucis!

Premierul Victor Ponta, presedintele PSD, a comentat scurt demisia liderului PNL, Crin Antonescu, de la conducerea Senatului, spunand: S-a sinucis!. Crin Antonescu a anuntat ca. continuă pe Antena3

Valeriu Zgonea, despre demisia lui Antonescu: Ce scrie pe microfon, aia ramane. Sa fie sanatos! (VIDEO)

Presedintele CamereiDeputatilor, ValeriuZgonea, a afirmat, marti seara, ca va trimite la Monitorul Oficial demisia din functia de presedinte alSenatului a luiCrinAntonescu. Dupa.

Basescu: Demisia lui Antonescu nu a ajuns la Monitorul Oficial, deci nu e oficiala

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca demisia lui Crin Antonescu de la sefia Senatului nu a aparut inca in Monitorul Oficial, iar decizia Parlamentului este semnata de un vicepresedinte, ceea ce.

Basescu: Demisia lui Antonescu nu a ajuns la Monitorul Oficial, nu e oficiala

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca demisia lui Crin Antonescu de la sefia Senatului nu a aparut inca in Monitorul Oficial, iar decizia Parlamentului este semnata de un vicepresedinte, ceea ce .

Antonescu ar putea ramane fara sefia Senatului

Presedintele PNL, Crin Antonescu, ar putea ramane fara sefia Senatului. Solicitarea de revocare a lui Antonescu ar urma sa vina chiar din interiorul grupului PNL. Liderul PNL declara zilele trecute ca daca i.

Blaga: Vom vota pentru inlocuirea lui Antonescu de la sefia Senatului, dar si impotriva oricarei propuneri a USD

PDL va vota pentru schimbarea din functia de presedinte al Senatului a lui Crin Antonescu, dar si impotriva oricarei propuneri venita din partea USD, a declarat Vasile Blaga, luni, la finalul Colegiului Director al.

Nume vehiculate pentru inlocuirea lui Crin Antonescu la sefia Senatului

Numele lui Calin Popescu Tariceanu si Ioan Chelaru sunt vehiculate pentru functia de presedinte al Senatului, o alta varianta vehiculata fiind cea privind respectarea acordului initial cu PC, in care postul.

UPDATE. Tariceanu si Chelaru, nume vehiculate pentru sefia Senatului.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, la Romania TV, ca nu exclude ca senatorul Calin Popescu Tariceanu sa fie sa fie propus presedinte al Senatului. Luni vom propune un senator care a candidat pe listele USL pentru sefia Senatului n. r. ) pentru ca asa au votat oamenii. Care este acel senator nu stiu sa va spun acum, a comentat premierul intr-o interventie telefonica la Romania TV. Intrebat daca varianta Tariceanu pentru presedintia Senatului este exclusa, Ponta a .

Antonescu a demisionat de la sefia Senatului si ii cere si lui Ponta sa demisioneze: Daca nu sunteti prim-ministru, nu mai sunteti nimic! Replica premierului: S-a sinucis!

Liderul PNL Crin Antonescu a anuntat marti in plenul Parlamentului ca demisioneaza din functia de presedinte al Senatului. Decizia a venit dupa ce acesta i-a cerut primului ministru Victor Ponta sa.

Sarbu: Social-democratii, surprinsi de demisia lui Antonescu.

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat ca demisia lui Crin Antonescu din functia de presedinte al Senatului a fost o surpriza pentru PSD, relateaza Mediafax. Citeste si: Crin Antonescu a demisionat din functia din presedinte al Senatului. Ponta: S-a sinucis! Nu am vazut inca scrisa demisia lui Crin Antonescu. Toti colegii au plecat in teritoriu, luni, conform Regulamentului, se va proceda la convocarea Biroului Permanent, unul dintre vicepresedinti va prelua conducerea si o va duce .

Tariceanu si Chelaru, nume vehiculate pentru sefia Senatului.

Dupa demisia lui Crin Antonescu, Calin Popescu Tariceanu si Ioan Chelaru sunt numele vehiculate pentru functia de presedinte al Senatului. O alta varianta vehiculata este respectarea acordului initial cu PC, in care postul revenea conservatorilor, informeaza Mediafax. In timp ce in sala de plen se desfasura, marti, votul pentru noua formula de Guvern, Tariceanu a fost prezent pentru un sfert de ora in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, unde se aflau mai multi lideri .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )