Libnet.ro
UNICEF

10:31

Crin Antonescu, despre motivul pentru care s-a sucit si l-a vizitat pe Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Crin Antonescu, despre motivul pentru care s-a sucit si l-a vizitat pe Traian Basescu

Am fost la Basescu pe o problema in legatura cu Republica Moldova, si pe o alta despre care nu pot vorbi public, a declarat liderul PNL, Crin Antonescu, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei de la Antena. continuă pe Antena3

Crin Antonescu, despre justitie: Procurorii sunt pusi de partenerul meu de guvernare. Cine e nemultumit sa vorbeasca cu Ponta sau Basescu

Liderul PNL CrinAntonescu a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca fostul sau partener de guvernare, Victor Ponta, a numit procurorii, influentand actul de justitie. Problemele au aparut.

Antonescu, despre ruperea USL: Alianta nu s-a rupt pentru un om, fie el si unul de valoare

Liderul liberal Crin Antonescu este invitat, luni seara, incepand cu ora 21. 30, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, moderata de Mihai Gadea.

Crin Antonescu, la Antena 3: Asemenea mizerii nu am vazut nici macar de la Basescu / Antena 3 face propaganda pesedista

Crin Antonescu a fost invitatul lui Mihai Gadea, luni seara, la emisiunea Sinteza zilei difuzata de Antena 3. O discutie cu replici taioase, acuze si ironii. Crin Antonescu a acuzat Antena 3 ca face propaganda pesedista si ca au manipulat publicul acreditand ideea ca el ar fi facut o alianta cu Traian Basescu. Moderatorul l-a acuzat pe Antonescu ca si-a schimbat atitudinea fata de presedintele tarii si ca si-a tradat electoratul. L-ati scuipat pe Iohannis toti cei care lucrati in armata pesedista de propaganda, a fost replica lui Antonescu care a starnit furia moderatorului. Gadea: Dumneavoastra credeti ca telespectatorii Antenei 3 se uita in fiecare seara la matanii n. r. injuraturi la adresa lui T. Basescu)?Antonescu: Se uita saraciii ca n-au ce face, sa le faceti dvs, ca poate ei ar vrea sa vada si altcevaFinal de emisiune: Antonescu catre Badea: Sa terminam emisiunea ca nu mai suport tristetea domnului Gadea.

Antonescu, despre ruperea USL: Ne reprosam ca nu am plecat din Guvern la semnarea pactului de coabitare

Liderul liberal Crin Antonescu este invitat, luni seara, incepand cu ora 21. 30, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, moderata de Mihai Gadea.

Antonescu, despre justitie: Ponta a numit procurorii. Cine e nemultumit sa vorbeasca cu el sau cu Basescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca Victor Ponta si Traian Basescu sunt singurii care pot oferi explicatii in legatura cu activitatea institutiilor din sistemul de justitie, din moment ce ei au desemnat si au numit procurorii generali.

Antonescu, despre asa-zisul shopping la Milano: Am fost plecat cu fiica mea

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat, luni, ca nu a fost la shopping la Milano, asa cum au aparut articole si fotografii in presa, ci a fost plecat impreuna cu fiica sa in acel oras. Liderul PNL spune.

Crin Antonescu: Romania trebuie sa-si manifeste solidaritatea cu Ucraina

Romania trebuie sa-si manifeste solidaritatea cu Ucraina, condamnand orice actiune de forta ce poate fi interpretata drept o agresiune, arata presedintele Senatului, Crin Antonescu, intr-o declaratie de presa transmisa duminica. Potrivit documentului, presedintele Senatului va solicita luni convocarea Birourilor Permanente pentru ca marti Parlamentul reunit in sedinta comuna sa adopte o declaratie privind situatia din Ucraina.

Crin Antonescu vrea sa convoace Parlamentul pentru situatia din Ucraina

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a anuntat ca doreste ca Parlamentul sa adopte marti o declaratie privind situatia din Ucraina.

Sinteza Zilei: De cate ori s-a razgandit Crin Antonescu

Invitat in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, Crin Antonescu a fost provocat de Mihai Gadea sa raspunda la o serie de intrebari. intrebat cum explica faptul ca s-a opus ridicarii imunitatii parlamentare, in.

Crin Antonescu, invitat la Antena 3, incepand cu ora 21.30

Liderul liberal Crin Antonescu este invitat, luni seara, incepand cu ora 21. 30, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, moderata de Mihai Gadea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2773 seconds )