Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antonescu, despre justitie: Ponta a numit procurorii. Cine e nemultumit sa vorbeasca cu el sau cu Basescu

Adevărul Adevărul,
Antonescu, despre justitie: Ponta a numit procurorii. Cine e nemultumit sa vorbeasca cu el sau cu Basescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca Victor Ponta si Traian Basescu sunt singurii care pot oferi explicatii in legatura cu activitatea institutiilor din sistemul de justitie, din moment ce ei au desemnat si au numit procurorii generali. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu, despre justitie: Procurorii sunt pusi de partenerul meu de guvernare. Cine e nemultumit sa vorbeasca cu Ponta sau Basescu

Liderul PNL CrinAntonescu a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca fostul sau partener de guvernare, Victor Ponta, a numit procurorii, influentand actul de justitie. Problemele au aparut.

Un subiect atat de jenant incat nu ar trebui sa se mai discute. Antonescu, despre plecarea lui Tariceanu din PNL

Crin Antonescu a declarat ca il va reprimi pe Calin Popescu Tariceanu in PNL daca acesta va dori sa revina in partid. Presedintele PNL Crin Antonescu a catalogat situatia lui Calin Popescu Tariceanu drept u.

Antonescu, despre prezidentiale: Ar fi frumos sa fim in finala Tariceanu si cu mine

Liberalul Crin Antonescu nu se teme de o eventuala candidatura la presedintie a fostului sau coleg Calin Popescu Tariceanu. Mai mult, Antonescu este de parere ca prezenta in turul doi impotriva lui Tariceanu ar fi o dovada de forta a liberalilor.

Crin Antonescu, despre noul partid al lui Tariceanu: Pentru PNL e un deja vu

Demersul fostului premier, Calin Popescu Tariceanu, de a infiinta o noua formatiune politica liberala reprezinta pentru PNL un deja vu, in mod similar cu demersul lui Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, a afirmat, miercuri seara, presedintele PNL, Crin Antonescu, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV.

Antonescu, despre Tariceanu: Pentru PNL e un deja vu, si Stoica cu Stolojan au plecat spre putere

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri seara, ca demersul lui Calin Popescu Tariceanu de a infiinta un nou partid liberal reprezinta pentru PNL un deja vu, in mod similar cu demersul lui .

Antonescu, despre revizuirea Constitutiei: Pacat de proiect. Daca cei din PSD doresc sa-l sustina, mergem inainte

Presedintele PNLCrin Antonescu a declarat, marti seara, ca sustine in continuare revizuirea Constitutiei, chiar daca USL, initiatorul proiectului, nu mai exista. Eu am asumat revizuirea Constitutiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2121 seconds )