Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu, despre justitie: Procurorii sunt pusi de partenerul meu de guvernare. Cine e nemultumit sa vorbeasca cu Ponta sau Basescu

B1 B1,
Crin Antonescu, despre justitie: Procurorii sunt pusi de partenerul meu de guvernare. Cine e nemultumit sa vorbeasca cu Ponta sau Basescu

Liderul PNL CrinAntonescu a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca fostul sau partener de guvernare, Victor Ponta, a numit procurorii, influentand actul de justitie. Problemele au aparut. continuă pe B1

Antonescu, despre justitie: Ponta a numit procurorii. Cine e nemultumit sa vorbeasca cu el sau cu Basescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca Victor Ponta si Traian Basescu sunt singurii care pot oferi explicatii in legatura cu activitatea institutiilor din sistemul de justitie, din moment ce ei au desemnat si au numit procurorii generali.

Crin Antonescu, despre noul partid al lui Tariceanu: Pentru PNL e un deja vu

Demersul fostului premier, Calin Popescu Tariceanu, de a infiinta o noua formatiune politica liberala reprezinta pentru PNL un deja vu, in mod similar cu demersul lui Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, a afirmat, miercuri seara, presedintele PNL, Crin Antonescu, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV.

Crin Antonescu: Decizia PNL este una ireversibila. ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu a sustinut, miercuri, declaratii de presa privind decizia PNL de a iesi de la Guvernare, dar si despre demisia lui Calin Popescu Tariceanu. Antonescu spune ca Tariceanu s-a pus intr-o situatie ridicola, urcand, prin spatele partidului, la usa lui Victor Ponta. mai mult, Antonescu a spus ca Tariceanu l-a sunat din biroul lui Victor Ponta. Crin Antonescu, despre Stroe. Nu mi s-a notificat ca radu Stroe ar fi demisionat din partid. este singura persoana cunoscuta .

Crin Antonescu: in Romania, nu toate partidele fac politica pentru ciolan. ...

Crin Antonescu, despre Stroe. Nu mi s-a notificat ca radu Stroe ar fi demisionat din partid. este singura persoana cunoscuta cu nume si prenume care s-a solidarizat cu Tariceanu. Am vorbit azi cu domul Tariceanu dar in conditii pe care nici nu as vrea sa le evoc. M-a sunat din biroul domnului Ponta Crin Antonescu: Basescu ar trebui sa inteleaga ca a veni si insulta mereu, pe criterii strict partizane a unor lideri politici doar pe motivul ca nu-ti plac, nu este un model de urmat si sper sa se .

Crin Antonescu: PNL nu va obstructiona justitia in cazul Chitoiu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti seara, ca ii considera nevinovati pana la proba contrarie pe Daniel Chitoiu si Dan Radu Rusanu, vizati de procurorii DNA in dosarul Autoritatii de Supraveghere Financiara. Totodata, liderul PNL a mentionat ca parlamentarii liberali nu vor obstructiona justitia in acest caz.

Crin Antonescu: Europarlamentarele sunt proba eliminatorie pentru Presedintie si Guvernul din toamna

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, la Ploiesti, ca alegerile europarlamentare sunt proba eliminatorie atat pentru Presedintia Romaniei, cat si pentru Guvernul din toamna. El a spus.

Un subiect atat de jenant incat nu ar trebui sa se mai discute. Antonescu, despre plecarea lui Tariceanu din PNL

Crin Antonescu a declarat ca il va reprimi pe Calin Popescu Tariceanu in PNL daca acesta va dori sa revina in partid. Presedintele PNL Crin Antonescu a catalogat situatia lui Calin Popescu Tariceanu drept u.

Crin Antonescu: Tariceanu m-a sunat din biroul lui Ponta. Asa situatie de jena n-am parcurs in 24 de ani de politica

In cadrul declaratiei de presa sustinute miercuri, Crin Antonescu a vorbit si despre demisia din PNL a lui Calin Popescu Tariceanu. Ceea ce s-a intamplat astazi a fost un lucru fara precedent, un lucru.

Crin Antonescu si Romeo Fantastick: multa multa katerinca pentru toti!

In noaptea ruperii oficiale a USL, cand pe TV curgea conferinta de presa a lui Crin Antonescu, citeam interviul lui Cristian Neagoe din Sapte seri, cu Romeo Fantastick, despre primul concert al manelistului, dupa 2 ani. Si nu va imaginati cat de mult seamana povestile.

Subiectiv. Omul din spatele schimbarii lui Crin Antonescu

Invitatii emisiunii Subiectiv au comentat schimbarea comportamentului politic al lui Crin Antonescu, dupa ce ar fi fost consiliat de catre Cozmin Gusa. Eu cred ca telespectatorii dumneavostra sunt destul de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )