Libnet.ro
UNICEF

17:45

Antonescu, despre PPDD-isti: Sunt ca bomba atomica in Razboiul Rece. O ai, dar nu o folosesti

Antena3 Antena3,
Antonescu, despre PPDD-isti: Sunt ca bomba atomica in Razboiul Rece. O ai, dar nu o folosesti

Crin Antonescu, a declarat ca adunatura de parlamentari PPDD trecuti la PSD sunt ca bomba atomica in Razboiul Rece pe care cei implicati o detin, dar nu o folosesc. Presedintele PNL a precizat ca nu-l. continuă pe Antena3

Antonescu, despre majoritatea formata de PSD: Este ca bomba atomica in Razboiul Rece. Nu o folosim, dar o avem

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat marti seara majoritatea constituita de PSD fara PNL, dupa ce mai multi parlamentari de la PPDD s-au transferat la social-democrati.

Antonescu ataca PPDD: Sunt ca muraturile la camara pentru PSD

Atac dur al presedintelui liberal la PPDD. Crin Antonescu spune ca PPDD reprezinta niste muraturi in camara pentru social democrati, iar Ponta nu ar merge mai departe cu o majoritate carpita. Astfel ca,.

Crin Antonescu despre exploatarea gazelor de sist: Comunicarea este cruciala in astfel de cazuri.

Crin Antonescu sustine ca in cazul protestelor de la Pungesti privind exploatarea gazelor de sist, comunicarea este foarte importanta. Trebuie sa spunem care este avantajul Romaniei, a declarat Crin Antonescu, la B1TV. Acordarea unei licente este o chestiune care tine de Gurven. Trebuie sa spunem oamenilor foarte clar, mai mult decat lucrurile generale pentru ca cu cat dai mai multe detalii, cu atat esti mai convingator. Trebuie sa stim si sa spunem tot ceea ce stim pana la capat. Eu nu .

Crin Antonescu, despre criticile PSD: Fratilor, nu asa, pentru ca nu v-ati gasit omul (VIDEO)

CrinAntonescu a vorbit, duminica seara, in cadrul emisiunii Interviurile lui Cristoiu, de pe B1 TV despre problemele aparute in USL in urma criticilor aparute la adresa sa. Au fost atacuri.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )