Libnet.ro
UNICEF

06:00

Antonescu a discutat, la Londra, despre revizuirea Constitutiei si MCV.

România Liberă România Liberă,
Antonescu a discutat, la Londra, despre revizuirea Constitutiei si MCV.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a discutat la Londra cu vicepremierul Nick Clegg despre revizuirea Constitutiei Romaniei, precum si despre Mecanismul de Cooperare si Verificare. El a subliniat ca in prezent exista garantii pentru independenta magistratilor din Romania. Cei doi interlocutori au abordat si tema revizuirii Constitutiei Romaniei, precum si Mecanismul de Cooperare si Verificare, presedintele Senatului Romaniei subliniind ca in momentul de fata exista garantii legale pentru . continuă pe România Liberă

LIVE TEXT. Traian Basescu, despre revizuirea Constitutiei: Am declansat procedura unui nou ...

Presedintele Traian Basescu a spus, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca a declansat procedura unui nou referendum pentru modificarea structurii Parlamentului. Presedintele a amintit ca la referendumul din 2009, romanii au votat Parlament unicameral, cu 300 de membri, iar aceasta decizie a poporului trebuie respectata in noua Constitutie. Citeste mai jos, in format LIVE TEXT, principalele declaratii ale presedintelui. - Conferinta se refera la revizuirea Constitutiei si reactia mea .

Traian Basescu, despre revizuirea Constitutiei: Nu poti sa pui un presedinte ales pe post de paiata la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a criticat faptul ca in proiectul de revizuire a Constitutiei se defriseaza atributiile sefului statului, exprimandu-si parerea ca ar putea fi din acest punct de vedere o intelegere murdara care se reflecta in Constitutie.

Basescu, despre revizuirea Constitutiei: Nu poti sa pui un presedinte ales pe post de paiata la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a criticat faptul ca in proiectul de revizuire a Constitutiei se defriseaza atributiile sefului statului, exprimandu-si parerea ca ar putea fi din acest punct de vedere o intelegere murdara care se reflecta in Constitutie.

CSM vrea sa participe la discutiile referitoare la revizuirea Constitutiei

Consiliul Superior al Magistraturii doreste sa ia parte la discutiile privind revizuirea Constitutiei. CSM a anuntat ca ii va cere lui Crin Antonescu sa-i invite reprezentantiii la lucrarile comisiei.

Traian Basescu, la Sub semnul intrebarii: Cred ca undeva pe dedesubt e o intelegere murdara la revizuirea Constitutiei (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, la emisiunea Sub Semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca in spatele procesului de revizuire a Constitutiei ar putea exista o intelegere murdara, prin.

REPORTAJ VIDEO Ce cred romanii despre revizuirea Constitutiei. Batranii - captivi in comunism, tinerii - rupti de politica: Votez si eu ce voteaza tata

Reporterii Adevarul au vrut sa afle care este parerea cetatenilor simpli cu privire la modificarea legii supreme a tarii.

VIDEO Ce cred romanii despre revizuirea Constitutiei. Batranii - captivi in comunism, tinerii - rupti de politica

Reporterii Adevarul au vrut sa afle care este parerea cetatenilor simpli cu privire la modificarea legii supreme a tarii.

REVISTA PRESEI: Revizuirea Constitutiei: Fraza care il invinge definitiv pe Traian Basescu.

Cotidianul titreaza Revizuirea Constitutiei: Fraza care il invinge definitiv pe Traian Basescu. Traian Basescu a facut luni seara spectacol la Palatul Cotroceni la investirea noilor judecatori ai CCR. El a sustinut ca Legea de revizuire a Constitutiei este la mana judecatorilor CCR si a aratat de fapt a dat indicatii pretioase) ca revizuirea este neconstitutionala daca nu se tine cont de rezultatele referendumului din 22 noiembrie 2009, adica de trecerea in lege a parlamentului .

Senatorul Ioan Chelaru: Sunt propuneri ale Bisericii Ortodoxe care se regasesc in revizuirea Constitutiei

Propuneri ale Bisericii Ortodoxe Romane BOR) se vor regasi in forma Constitutiei agreata de comisia pentru revizuire, a declarat, miercuri, la Targoviste, senatorul PSD Ioan Chelaru, vicepresedintele Comisiei pentru revizuirea Constitutiei.

Liviu Dragnea: S-a discutat informal despre posibilitatea unei amnistii fiscale (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, marti, ca s-a discutat in mod informal despre o posibilitate a unei amnistii fiscale, dar nu detine mai multe informatii. S-a tot discutat informal despre posibilitatea unei amnistii.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )