Libnet.ro
UNICEF

20:45

Antonescu, gluma pe seama lui Ponta: Pleaca la Jocurile Olimpice pentru deschidere, sper.

România Liberă România Liberă,
Antonescu, gluma pe seama lui Ponta: Pleaca la Jocurile Olimpice pentru deschidere, sper.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a glumit joi, pe seama vizitei pe care primul ministru, Victor Ponta, o face vineri in Rusia, pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci, cnform B1. ro. Citeste si: UPDATE. Ponta participa, la Soci, la deschiderea JO Astfel, liderul liberal a afirmat, in conferinta de presa in care a anuntat demisia ministrului Finantelor, Daniel Chitoiu, urmatoarele: Am discutat si cu premierul, pentru ca dansul pleaca la Jocurile Olimpice, pentru deschidere . continuă pe România Liberă

Antonescu, gluma pe seama lui Ponta: Pleaca la Jocurile Olimpice pentru deschidere sper, nu pentru toata durata

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a glumit joi, pe seama vizitei pe care primul ministru, Victor Ponta, o face vineri in Rusia, pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci. Astfel, liderul liberal a.

Crin Antonescu, ironic la adresa lui Victor Ponta: Am discutat si cu premierul, el pleaca la Jocurile Olimpice, pentru deschidere sper, nu pentru toata durata

Liderul liberal Crin Antonescu a glumit, joi, pe seama prezentei primului ministru la deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarna vineri, la Soci. Presedintele PNL a afirmat, in conferinta de presa in care a anuntat demisia ministrului Finantelor, liberalul Daniel Chitoiu, ca Am discutat si cu premierul despre demisia lui Chitoiu - n. red. ), el pleaca la Jocurile Olimpice, pentru deschidere sper, nu pentru toata durata.

VIDEO Mesaj catre Putin: reclama care spune ca Jocurile Olimpice au fost mereu putin gay

O reclama creata cu scopul de a ridiculiza asa-numitele legi anti-gay ale presedintelui rus Vladimir Putin privind participantii la Jocurile Olimpice de la Soci transmite mesajul Jocurile au fost mereu putin gay. Sa luptam ca sa le pastram asa.

Camelia Potec merge la Jocurile Olimpice de Iarna

Dupa ce a participat ca sportiv la patru editii ale Jocurilor Olimpice de Vara, Camelia Potec va merge pentru prima oara la Jocurile Olimpice de Iarna, in calitate de invitat special.

Rusia interzice accesul activistilor politici la Jocurile Olimpice de la Soci

Comitetul Olimpic rus a interzis accesul unor activisti politici rusi la Jocurile Olimpice, carora nu le-a eliberat pasapoartele olimpice, de care spectatori care cumpara bilete au nevoie pentru a avea acces la evenimentele sportive de la Soci.

Totul despre Jocurile Olimpice: cat de departe a mers ambitia lui Putin si cat de reala este amenintarea terorista

Jocurile Olimpice de iarna de la Soci au devenit cele mai scumpe din istorie. Cu toate acestea, exista emotii mari in privinta securitatii, dupa ce militantii din regiunea caucaziana au anuntat ca au pregatit un cadou pentru presedintele Rusiei, Vladimir Putin. b.

Rusia, pe locul 3 in topul medaliilor obtinute. Cine ar putea fi pe primul loc la Jocurile Olimpice de la Soci

Rusia ar putea obtine 25 de medalii, ceea ce ar putea clasa tara gazda pe locul trei la numarul de medalii obtinute la Jocurile Olimpice din aceasta iarna, organizate intre 7 si 23 februarie la Soci, potrivit unor estimari facute de compania de audit.

Jocurile Olimpice n-ar avea farmec fara ei! Cele mai exotice prezente de la Soci

Jocurile Olimpice de Iarna inseamna si povestile celor care nu castiga niciodata, a oamenilor care ridica altfel de stachete decat cele sportive.

Jocurile Olimpice de Iarna. Securitatea cetatenilor americani la Soci, prioritate pentru SUA.

Statele Unite au luat toate masurile necesare pentru a asigura securitatea cetatenilor sai la Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci, statiune rusa situata pe litoralul Marii Negre, a anuntat, marti, Casa Alba, informeaza Mediafax. Presedintele american, Barack Obama, a avut o intrevedere cu membrii echipei sale pentru securitate nationala - care reuneste secretari, seful Statului Major si directorii serviciilor de informati - in sala de criza de la Casa Alba, iar acestia i-au oferit .

Sportivii nord-coreeni nu vor participa la Jocurile Olimpice de Iarna

Pentru prima oara in ultimii 12 ani, Coreea de Nord nu va participa la Jocurile Olimpice de Iarna. Dupa cum a anuntat Comitetul International Olimpic CIO), sportivii nord-coreeni nu au reusit sa se califice la.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2535 seconds )