Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antonescu isi SCHIMBA COLEGIUL si va candida in Teleorman, cu Liviu Dragnea - surse.

România Liberă România Liberă,
Antonescu isi SCHIMBA COLEGIUL si va candida in Teleorman, cu Liviu Dragnea - surse.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, va candida la alegerile parlamentare pentru un mandat de senator intr-un colegiu in judetul Teleorman, in tandem cu Liviu Dragnea si Marin Almajanu, respectiv in colegiul numarul 2, au declarat, sambata, pentru MEDIAFAX surse din cadrul USL. Colegiul in care va candida Crin Antonescu se suprapune cu colegiile de deputat in care vor intra in cursa Liviu Dragnea si Marin Almajanu la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Initial, presedintele PNL se hotarase . continuă pe România Liberă

Crin Antonescu isi schimba colegiul si va candida in Teleorman, cu Liviu Dragnea. Secretarul general al PSD a confirmat informatia

Crin Antonescu, presedintele PNL, va candida la alegerile parlamentare din decembrie pentru un mandat de senator intr-un colegiu in judetul Teleorman , au declarat, sambata, pentru Mediafax surse din cadrul USL.

Crin Antonescu isi schimba colegiul in care va candida pentru un nou mandat de senator

Potrivit unor surse din USL citate de Mediafax, liderul PNL Crin Antonescu isi schimba colegiul si va candida pentru un nou mandat de senator in colegiul doi din Teleorman, in zona unde va candida si.

Surse: Crin Antonescu va candida intr-un colegiu din Teleorman, in tandem cu Liviu Dragnea

Presedintele PNL, Crin Antonescu, nu mai candideaza in colegiul 5 din sectorul 3 Bucuresti) ci va candida la alegerile parlamentare pentru un mandat de senator intr-un colegiu in judetul Teleorman, in tandem cu Liviu Dragnea si Marin Almajanu, respectiv in colegiul numarul 2, au declarat surse din cadrul USL, sambata, pentru Mediafax.

Liviu Dragnea va candida la alegerile parlamentare

Presedintele CJ Teleorman, Liviu Dragnea, a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Alexandria, ca a decis sa candideze la alegerile parlamentare din 9 decembrie, el precizand ca aceasta decizie a fost una importanta si grea, anunta Mediafax.

Liviu Dragnea VA CANDIDA la alegerile parlamentare.

Presedintele CJ Teleorman, Liviu Dragnea, a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Alexandria, ca a decis sa candideze la alegerile parlamentare din 9 decembrie, el precizand ca aceasta decizie a fost una importanta si grea, potrivit Mediafax. Peste 70%, in jur de 74% dintre teleormaneni au spus ca pentru acest judet ar fi mai bine daca eu voi fi in Parlament. Colegii mei primari au spus acelasi lucru si nu au spus ce au visat ei noaptea, au spus ce au discutat cu .

Liviu Dragnea sustine ca vrea sa fie un parlamentar atipic

Presedintele Consiliului Judetean Teleorman, Liviu Dragnea, secretar general al PSD, a declarat miercuri, la Sinteza Zilei, ca va dori sa devina un parlamentar atipic care sa-i reprezinte pe cei 7,4 milioane de.

Liviu Dragnea vrea imunitate: Voi candida la parlamentare pentru un loc de deputat in municipiul Alexandria

Secretarul general alPSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare ce vor fi organizate in 9 decembrie. Acesta a declarat ca va candida intr-un colegiu din judetul Teleorman, mai exact.

Sulfina Barbu: Vad candidatura lui Liviu Dragnea ca o refugiere in Parlament, multi vad institutia asta ca o fortareata impotriva Justitiei

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, ca optiunea secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, de a candida la alegerile parlamentare este o refugiere din calea Justitiei. Aceasta a subliniat faptul.

Sulfina Barbu: Vad candidatura lui Liviu Dragnea ca o refugiere in Parlament.

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, in legatura cu candidatura secretarului general al PSD Liviu Dragnea la alegerile parlamentare, ca vede aceasta candidatura ca o refugiere in Parlament, sustinand ca multi candidati de la USL vad Parlamentul ca pe o fortareata impotriva Justitiei, potrivit Mediafax. Barbu a spus ca USL nu are niciun criteriu stabilit pentru desemnarea candidatilor la alegerile parlamentare. Vad aceasta candidatura a lui Liviu Dragnea ca o refugiere in Parlament .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )