Libnet.ro
UNICEF

16:30

Liviu Dragnea sustine ca vrea sa fie un parlamentar atipic

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea sustine ca vrea sa fie un parlamentar atipic

Presedintele Consiliului Judetean Teleorman, Liviu Dragnea, secretar general al PSD, a declarat miercuri, la Sinteza Zilei, ca va dori sa devina un parlamentar atipic care sa-i reprezinte pe cei 7,4 milioane de. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea vrea imunitate: Voi candida la parlamentare pentru un loc de deputat in municipiul Alexandria

Secretarul general alPSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare ce vor fi organizate in 9 decembrie. Acesta a declarat ca va candida intr-un colegiu din judetul Teleorman, mai exact.

Liviu Dragnea va candida la alegerile parlamentare

Presedintele CJ Teleorman, Liviu Dragnea, a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Alexandria, ca a decis sa candideze la alegerile parlamentare din 9 decembrie, el precizand ca aceasta decizie a fost una importanta si grea, anunta Mediafax.

Liviu Dragnea VA CANDIDA la alegerile parlamentare.

Presedintele CJ Teleorman, Liviu Dragnea, a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Alexandria, ca a decis sa candideze la alegerile parlamentare din 9 decembrie, el precizand ca aceasta decizie a fost una importanta si grea, potrivit Mediafax. Peste 70%, in jur de 74% dintre teleormaneni au spus ca pentru acest judet ar fi mai bine daca eu voi fi in Parlament. Colegii mei primari au spus acelasi lucru si nu au spus ce au visat ei noaptea, au spus ce au discutat cu .

Sulfina Barbu: Vad candidatura lui Liviu Dragnea ca o refugiere in Parlament, multi vad institutia asta ca o fortareata impotriva Justitiei

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, ca optiunea secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, de a candida la alegerile parlamentare este o refugiere din calea Justitiei. Aceasta a subliniat faptul.

Sulfina Barbu: Vad candidatura lui Liviu Dragnea ca o refugiere in Parlament.

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, in legatura cu candidatura secretarului general al PSD Liviu Dragnea la alegerile parlamentare, ca vede aceasta candidatura ca o refugiere in Parlament, sustinand ca multi candidati de la USL vad Parlamentul ca pe o fortareata impotriva Justitiei, potrivit Mediafax. Barbu a spus ca USL nu are niciun criteriu stabilit pentru desemnarea candidatilor la alegerile parlamentare. Vad aceasta candidatura a lui Liviu Dragnea ca o refugiere in Parlament .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )