Libnet.ro
UNICEF

05:15

Crin Antonescu isi schimba colegiul in care va candida pentru un nou mandat de senator

Antena3 Antena3,
Crin Antonescu isi schimba colegiul in care va candida pentru un nou mandat de senator

Potrivit unor surse din USL citate de Mediafax, liderul PNL Crin Antonescu isi schimba colegiul si va candida pentru un nou mandat de senator in colegiul doi din Teleorman, in zona unde va candida si. continuă pe Antena3

Crin Antonescu isi schimba colegiul si va candida in Teleorman, cu Liviu Dragnea. Secretarul general al PSD a confirmat informatia

Crin Antonescu, presedintele PNL, va candida la alegerile parlamentare din decembrie pentru un mandat de senator intr-un colegiu in judetul Teleorman , au declarat, sambata, pentru Mediafax surse din cadrul USL.

Antonescu isi SCHIMBA COLEGIUL si va candida in Teleorman, cu Liviu Dragnea - surse.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, va candida la alegerile parlamentare pentru un mandat de senator intr-un colegiu in judetul Teleorman, in tandem cu Liviu Dragnea si Marin Almajanu, respectiv in colegiul numarul 2, au declarat, sambata, pentru MEDIAFAX surse din cadrul USL. Colegiul in care va candida Crin Antonescu se suprapune cu colegiile de deputat in care vor intra in cursa Liviu Dragnea si Marin Almajanu la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Initial, presedintele PNL se hotarase .

Andrei Gheorghe: Crin Antonescu a devenit o altista de provincie, doar tipa si urla pentru ...

Liderul PNL Crin Antonescu nu este decat o altista persoana cu voce de alto) de provincie pentru clasa politica din Romania, dovada iesirile sale zgomotoase din timpul interimatului la Palatul Cotroceni, a comentat, joi seara, jurnalistul Andrei Gheorghe, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, citat de b1. ro In mintea lui, Crin Antonescu traieste visul in care va deveni presedinte, crede ca este absolut corect ceea ce face cu partidul. Cred ca are o personalitate de un tip .

Surse: Crin Antonescu va candida intr-un colegiu din Teleorman, in tandem cu Liviu Dragnea

Presedintele PNL, Crin Antonescu, nu mai candideaza in colegiul 5 din sectorul 3 Bucuresti) ci va candida la alegerile parlamentare pentru un mandat de senator intr-un colegiu in judetul Teleorman, in tandem cu Liviu Dragnea si Marin Almajanu, respectiv in colegiul numarul 2, au declarat surse din cadrul USL, sambata, pentru Mediafax.

Aurelian Pavelescu (PNTCD): Viorel Catarama ar putea candida impotriva lui Crin Antonescu pentru Senat

Viorel Catarama ar putea candida din partea PNTCD pe listele ARD impotriva lui Crin Antonescu pentru un post de senator in colegiul 5 din Bucuresti. Informatia a fost confirmata de presedintele PNTCD, Aurelian.

Viorel Catarama va candida din partea ARD impotriva lui Crin Antonescu, pentru un post de senator in Bucuresti

Fostul liberal Viorel Catarama va candida din partea PNTC-CD pe listele ARD impotriva lui Crin Antonescu pentru un post de senator in colegiul 5 din Bucuresti, a declarat joi, la Realitatea TV, presedintele taranistilor, Aurelian Pavelescu.

Radu Banciu: Trecerea la ora de iarna, motiv de bucurie pentru Crin Antonescu. Ar putea dormi 18 ore din 25

Jurnalistul Radu Banciu a declarat vineri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, ca trecerea la ora de iarna este un motiv de mare bucurie pentru Crin Antonescu. Crin Antonescu a.

Crin Antonescu: O mornarhie constitutionala e categoric forma cea mai convenabila de guvernamant pentru o tara ca Romania

Liderul liberal Crin Antonescu a afirmat, miercuri, ca O mornarhie constitutionala e categoric forma cea mai convenabila de guvernamant pentru o tara ca Romania, dupa ce a fost intrebat de jurnalisti cum comenteaza declaratia lui Calin Popescu Tariceanu, care a sustinut ca ar opta pentru reintroducerea monarhiei ca regim constitutional, in contextul revizuirii Constitutiei in 2013, iar cea de-a doua optiune pe care o sprijina este republica parlamentara.

Andrei Gheorghe: Crin Antonescu a devenit o altista de provincie, doar tipa si urla pentru a atrage atentia

Liderul PNL Crin Antonescu nu este decat o altista de provincie pentru clasa politica din Romania, dovada iesirile sale zgomotoase din timpul interimatului la Palatul Cotroceni, a comentat joi seara jurnalistul.

Crin Antonescu va efectua o vizita oficiala in Spania in perioada 30 octombrie - 2 noiembrie

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, va efectua o vizita oficiala in Spania, in perioada 30 octombrie - 2 noiembrie, anunta Agerpres. Vizita lui Crin Antonescu are loc la invitatia presedintelui Senatului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )