Libnet.ro
UNICEF

20:45

Antonescu: Programul Guvernului e un siropel ieftin si dulceag

Antena3 Antena3,
Antonescu: Programul Guvernului e un siropel ieftin si dulceag

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, dupa sedinta grupurilor parlamentare, ca programul pentru care Guvernul isi va angaja raspunderea este diluat pe principiul torni apa in vin. Nu e vorba. continuă pe Antena3

Antonescu: Programul Guvernului, siropel ieftin si dulceag.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca programul pentru care Guvernul isi va angaja raspunderea este diluat pe principiul torni apa in vin, ajungandu-se la un siropel ieftin si dulceag, de proasta calitate, relateaza Mediafax. Nu e vorba de un program de guvernare . ) Programul de guvernare in baza caruia acest Guvern, care este cu totul altceva decat fostul Guvern USL, e totusi programul de guvernare USL, din 21 decembrie 2012. Avem situatia ca avem un Guvern care nu .

Crin Antonescu: Programul de guvernare este de fapt un siropel ieftin si dulceag

Liderul PNL Crin Antonescu a criticat, marti, programul de guvernare al Guvernului, aratand ca este un siropel ieftin si dulceag, iar premierul Victor Ponta incearca sa minta poporul cu jocuri.

Crin Antonescu: Rares Manescu, noul secretar general al PNL. Nicolaescu va coordona PNL Bucuresti

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, marti seara, ca noul secretar general al PNL este Rares Manescu, in timp ce Eugen Nicolescu va prelua PNL, Bucuresti, relateaza Mediafax. Astfel, Antonescu a.

Tariceanu i-a luat locul lui Antonescu la Senat. Presedintele PNL: Domnul Tariceanu este o amintire rusinoasa

Dupa ce, luni, senatorul independent Calin Popescu-Tariceanu a fost votat ca presedinte al Senatului, Crin Antonescu a declarat ca domnul Tariceanu este o amintire rusinoasa a PNL. Eu cred ca PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )