Libnet.ro
UNICEF

14:00

Antonescu: PSD va pierde Guvernul daca inlatura PNL-ul si nu castiga Presedintia

B1 B1,
Antonescu: PSD va pierde Guvernul daca inlatura PNL-ul si nu castiga Presedintia

CrinAntonescu crede ca PSD este in pericolul de a pierde guvernarea daca se va trezi in situatia in care ii va inlatura pe liberali dinExecutiv si nu va castiga apoi Presedintia. Daca PNL. continuă pe B1

Antonescu avertizeaza PSD: Daca inlatura PNL si nu castiga Presedintia, atunci ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a avertizat PSD ca, in situatia in care decide sa-i inlature pe liberali de la guvernare, atunci PNL nu mai intra in opozitie pentru patru ani, iar daca PSD nu va castiga Presedintia, va pierde si guvernarea. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, ca declaratia premierului Victor Ponta privind candidatura sa la Presedintie din opozitie este un mesaj ca degeaba mai stau pana luni si ca intentia este de a inchide episodul USL, dar fara sa .

Antonescu: PSD-ul lui Victor Ponta incepe sa semene cu oarecare lacomie cu PSD-ul din 2004 si de dupa

Presedintele PNL,CrinAntonescu, a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii SubSemnul intrebarii, de pe B1 TV, ca PSD-ul lui Victor Ponta incepe sa semene cu fiecare zi ce trece, tot mai m.

Ziua in care se decide soarta USL-ului a sosit. Ramane sau nu PNL-ul la guvernare?

Zi decisiva astazi pentru Uniunea Social Liberala. PNL trebuie sa decida daca iese de la guvernare, sau ramane in USL, in urma scandalului legat de numirea lui Klaus Iohannis ca vicepremier si ministru de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2655 seconds )