Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu: Afirmatia lui Basescu privind criza artificiala - pertinenta; vede ca Iohannis este cheia blocajului

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu: Afirmatia lui Basescu privind criza artificiala - pertinenta; vede ca Iohannis este cheia blocajului

Liderul PNL Crin Antonescu a calificat miercuri seara, la Digi24, drept pertinenta afirmatia presedintelui Traian Basescu privind existenta unei crize artificiale, punctand ca acesta a observat ca numirea lui Klaus Iohannis in Guvern este cheia blocajului. continuă pe Hotnews

Senator PNL: Crin Antonescu va face ALIANTA cu Basescu

Senatorul liberal Sorin Iliesiu face acuzatii grave referitor la legaturile dintre liderul PNL Crin Antonescu si presedintele Traian Basescu. Potrivit acestuia, Crin Antonescu ar intentiona o viitoare alianta.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, la B1 TV

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, urmeaza sa vorbeasca despre criza din interiorul coalitiei de guvernare, duminica seara, la B1TV.

Basescu: Tensiunea din USL, o criza artificiala. Fac un apel la cei doi lideri ai USL sa revina la ratiune

Presedintele Traian Basescu a declarat, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, ca Romania se confrunta cu o criza artificiala, de oameni lipsiti de responsabilitate si maturitate, comentand.

Criza in USL se prelungeste: Victor Ponta a preluat interimar ministerul Finantelor, iar Constantin Nita - ministerul Economiei, Crin Antonescu ar fi refuzat alte propuneri decat cele stabilite de PNL

Premierul Victor Ponta a preluat interimat ministerul Finantelor, iar Constantin Nita - ministerul Economiei, dupa demisiile inregistrate oficial ale ministrilor liberali Daniel Chitoiu si Andrei Gerea. Intr-un comunicat oficial al Guvernului se arata ca Ponta a avut o discutie cu Crin Antonescu, in care liderul liberal ar fi refuzat sa faca alte propuneri de ministri decit cele stabilite in forul conducator al PNL - respectiv Klaus Iohannis ministru la Interne si vicepremier.

Crin Antonescu: Victor Ponta trebuie sa ia o decizie mai repede, suntem intr-o criza de guvern. Nu suntem de acord cu inventarea de posturi noi

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat ca premierul Victor Ponta trebuie sa ia o decizie repede, pentru deblocarea crizei din guvern, avand in vedere ca exista trei ministrii demisionari. El a explicat ca optiunile premierului sunt clare, iar PNL nu este de acord cu inventarea unui nou post de vicepremier, guvernul fiind deja prea mare.

Crin Antonescu: Traian Basescu este inamicul PNL, pentru ca a actionat ca inamic al democratiei

Crin Antonescu a afirmat luni ca Traian Basescu este inamicul PNL, deoarece a actionat in repetate randuri ca inamic al democratiei, dupa ce seful statului afirmase, cu putin timp in urma, ca in randul liberalilor se afla foarte multi oameni de stanga.

Crin Antonescu: Luni seara Romania va avea fie un guvern USL, fie un guvern USD/ Situatia e blocata de ambitia stupida a dlui Ponta ca Iohannis sa fie ministru la Finante. Oamenii fac pe dracu-n patru numai sa nu vina Iohannis la guvernare

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca liberalii nu vor renunta la propunerile facute pentru functiile de ministri, intre acestea cea a lui Klaus Iohannis in fruntea Ministerului de Interne, si ca asteapta pana luni ca premierul Victor Ponta sa se decida daca Romania va avea un guvern USD sau un guvern USL. El a declarat ca situatia din guvern este blocata de ambitia stupida a dlui Ponta ca Iohannis sa fie ministru la Finante si a invocat faptul ca exista o teama ca Iohannis sa faca parte din guvern. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, invitat la B1 TV, de la ora 21.00

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, este invitat duminica seara, la postul B1 TV, unde urmeaza sa vorbeasca despre criza din interiorul coalitiei de guvernare.

Crin Antonescu: Proiectul privind gratierea va fi reintrodus in Camera Deputatilor. Eu am cerut respingerea lui

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca proiectul de lege privind amnistierea si gratierea va fi reintrodus pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor. El a precizat ca le-a cerut deputatilor.

Predoiu: Crin Antonescu promoveaza o revizuire a Constitutiei prin incalcarea Constitutiei.

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PDL, a declarat, luni, ca decizia Curtii Constitutionale privind revizuirea Constitutiei arata ca liderul PNL Crin Antonescu promoveaza o revizuire a Constitutiei prin incalcarea Constitutiei, conform Mediafax. Decizia Curtii Constitutionale privind revizuirea Constitutiei confirma ceea ce am spus de la inceputul acestui proces, Crin Antonescu promoveaza o revizuire a Constitutiei prin incalcarea Constitutiei. Faptul ca sunt foarte multe puncte .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )