Libnet.ro
UNICEF

10:15

VIDEO Traian Basescu: Ii propun public premierului sa cedeze la solicitarea PNL de a-l avea pe Iohannis vicepremier, ar debloca lucrurile. Nu ne mai putem juca de-a Guvernul

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Traian Basescu: Ii propun public premierului sa cedeze la solicitarea PNL de a-l avea pe Iohannis vicepremier, ar debloca lucrurile. Nu ne mai putem juca de-a Guvernul

Fac un apel la cei doi lideri ai USL sa revina la ratiune, nici unii nici altii nu vor sa se desparta, dar au orgolii si nu stiu cine pierde. Ii propun public premierului sa cedeze la solicitarea PNL de a-l avea pe Iohannis vicepremier, ar debloca lucrurile. Nu ne mai putem juca de-a Guvernul. E foarte usor pentru analisti sa introduca si Romania intr-o zona de instablitate pentru ca Ponta si Antonescu nu gasesc o solutie sa dea orgoliile jos si sa gaseasca o solutie. Apelul meu public e sa gaseasca rapid o formula rezonabila, nu e niciun capat de tara daca Iohannis va fi vicepremier, a declarat presedintele Traian Basescu, miercuri seara, intr-o conferinta de presa la Cotroceni. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile sefului statului. continuă pe Hotnews

VIDEO Basescu: ii propun public premierului Ponta sa cedeze la solicitarea PNL de a-l avea pe Iohannis vicepremier

Presedintele Traian Basescu i-a cerut public premierului Victor Ponta sa-l numeasca pe Klaus Iohannis in functia de vicepremier, deoarece este singura modalitate prin care Guvernul poate redeveni functional.

Basescu: ii propun public premierului Ponta sa cedeze la solicitarea PNL de a-l avea pe Iohannis vicepremier

Presedintele Traian Basescu va face o declaratie de presa, de la tribuna Palatului Cotroceni, incepand cu ora 19. 30, potrivit unui comunicat al Administratiei prezidentiale.

Traian Basescu a cerut public demisia conducerii ASF, demisia ministrului Mariana Campeanu si demisia secretarului de stat din Ministerul Educatiei acuzat de plagiat

Presedintele Traian Basescu a cerut public miercuri seara demisia ministrului Muncii, Mariana Campeanu, daca se confirma faptul ca l-a pensionat ilegal pe sotul sau, asa cum arata o investigatie de presa. Seful statului a mai cerut demisia intregii conduceri a ASF pe motivul salariilor enorme si a lipsei de competenta, precum si demisia secretarului de stat de la Educatie, Stefania Duminica, acuzata de plagiat. Ministrul Mariana Campeanu: Inca din anul 2000 sotul meu a fost afectat de probleme neurologice/ De la pensionare, a fost diagnosticat si cu alte afectiuni: cancer, dementa mixta si parkinsonism .

VIDEO Traian Basescu, despre evolutiile din Ucraina, Moldova si Bosnia: Avem un risc major de destabilizare in regiune. Ponta si Antonescu, chiar nu sunteti responsabili?

Presedintele Traian Basescu a afirmat miercuri ca regiunea in care se afla Romania se confrunta cu un risc major de destabilizare, avand in vedere evolutiile in Ucraina, referendumurile locale din Republica Moldova si situatia din Bosnia Hertegovina si le-a solicitat liderilor coalitiei de guvernare, Victor Ponta si Crin Antonescu, sa dea dovada de responsabilitate si stopeze actuala criza guvernamentale de orgolii, pentru a nu inscrie si Romania in aceasta eticheta de instabilitate.

VIDEO Traian Basescu, despre relatia cu Vasile Blaga: 21 de ani cat am lucrat impreuna nu se sterg pentru ca ai o parere diferita in politica

Presedintele Traian Basescu si Emil Boc, fostul premier al Romaniei au participat la funeraliile lui Antim Blaga, tatal lui Vasile Blaga, presedintele PDL. Cei doi nu au stat pana la finalul slujbei, ei plecand de la inmormantare cand convoiul s-a indreptat spre cimitir.

VIDEO Basescu: ii propun public lui Ponta sa cedeze la solicitarea PNL de a-l avea pe Iohannis vicepremier

Presedintele Traian Basescu i-a cerut public premierului Victor Ponta sa-l numeasca pe Klaus Iohannis in functia de vicepremier, deoarece este singura modalitate prin care Guvernul poate redeveni functional.

Traian Basescu: Este foarte posibil sa depun plangere pentru abuz in serviciu pe numele lui Victor Ponta

Traian Basescu a declarat luni, in emisiunea Evenimentul Zilei transmisa in direct de B1 TV, ca nu este departe ziua in care va depune o plangere penala impotriva premierului Victor Ponta pentru abuz in serviciu, afirmand ca este corupt.

Traian Basescu, despre raportul Schengen: Toate institutiile au facut progrese, mai putin Parlamentul (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TV ca raportul Schengen pentru Romania este unul bun pentru majoritatea institutiilor statului, mai putin pentru.

Traian Basescu, la Evenimentul Zilei (B1 TV) - Emisiunea completa (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a fost invitat, luni dimineata, la emisiunea Evenimentul Zilei, moderata de Silviu Sergiu si difuzata de B1 TV. Seful statului a vorbit, in timpul emisiunii, despre.

Traian Basescu: Este foarte posibil sa depun plangere pentru abuz in serviciu impotriva lui Ponta (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TVca este foarte posibil sa faca plangere penala pentru coruptie si abuz in serviciu in cazul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )