Libnet.ro
UNICEF

17:00

Antonescu: Unirea cu R. Moldova e dorita de ambele parti ale Prutului.

România Liberă România Liberă,
Antonescu: Unirea cu R. Moldova e dorita de ambele parti ale Prutului.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca ideea enuntata de Traian Basescu privind unirea Republicii Moldova cu Romania nu este de comentat, insa a precizat ca este vorba despre o aspiratie nationala de ambele parti ale Prutului. Antonescu a fost intrebat cum vede ideea enuntata de Traian Basescu, potrivit careia urmatorul obiectiv national ar trebui sa fie unirea Republicii Moldova cu Romania, potrivit Mediafax. Asta, in opinia mea, este un lucru care nu poate fi nici . continuă pe România Liberă

Antonescu: Unirea cu R. Moldova e dorita de amble parti ale Prutului.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca ideea enuntata de Traian Basescu privind unirea Republicii Moldova cu Romania nu este de comentat, insa a precizat ca este vorba despre o aspiratie nationala de ambele parti ale Prutului. Antonescu a fost intrebat cum vede ideea enuntata de Traian Basescu, potrivit careia urmatorul obiectiv national ar trebui sa fie unirea Republicii Moldova cu Romania, potrivit Mediafax. Asta, in opinia mea, este un lucru care nu poate fi nici .

Crin Antonescu: Unirea cu Republica Moldova nu e ceva de comentat, dar e o aspiratie nationala

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca ideea enuntata de seful statului privind unirea Republicii Moldova cu Romania nu este de comentat, insa a precizat ca este vorba despre o aspiratie nationala de ambele parti ale Prutului, transmite Mediafax.

Antonescu: Unirea cu Republica Moldova nu e ceva de comentat, dar e o aspiratie nationala

Unirea Republicii Moldova cu Romania este o aspiratie nationala de ambele parti ale Prutului, nu un subiect care trebuie comentat, considera presedintele PNL, Crin Antonescu, citat de Mediafax. Asta, in.

Unirea lui Basescu a starnit controverse pe ambele maluri ale Prutului

Interventia de acum doua zile a presedintelui Traian Basescu prin care a sustinut deschis ideea conform careia unirea Romaniei cu Moldova ar trebui sa fie o prioritate nationala a starnit controverse atat la Bucuresti, cat si la Chisinau.

Dorin Chirtoaca, despre unirea Republicii Moldova cu Romania: Declaratia lui Traian Basescu e vizionara

Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, se declara adeptul unirii Republicii Moldova cu Romania. De cand eram copil, atat eu, cat si parintii mei, unchii mei, toata familia, intotdeauna ne-am declarat unionisti, spune intr-un interviu la RFI Dorin Chirtoaca. Prim-vicepresedintele Partidului Liberal crede ca declaratia lui Traian Basescu despre unirea cu Republica Moldova este vizionara.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )