Libnet.ro
UNICEF

05:45

Antrenor din NBA, amendat cu 50.000 de dolari pentru ca a aruncat intentionat cola pe teren

B1 B1,
Antrenor din NBA, amendat cu 50.000 de dolari pentru ca a aruncat intentionat cola pe teren

NBA il va amenda cu 50. 000 de dolari pe antrenorul echipei Brooklyn Nets, Jason Kidd, pentru ca a aruncat intentionat continutul unui pahar cu cola pe teren, la meciul cu Los Angeles Lakers, pentru a obtine o. continuă pe B1

Portretul robot al atacatorului din Baneasa. Barbatul este cautat pentru ca a impuscat un afacerist

Autoritatile au facut public portretul robot al atacatorului din cartierul Baneasa din Bucuresti. Barbatul este cautat pentru ca a impuscat un om de afaceri. Victima, un om de afaceri croat, este casatorit.

Presedintele Ucrainei cere 20 de miliarde de dolari pentru eliberarea Iuliei Timosenko.

Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, a declarat miercuri ca este dispus sa o elibereze din inchisoare pe Iulia Timosenko, in schimbul a 20 de miliarde de dolari, informeaza Agerpres. Suma reprezinta pagubele pe care se presupune ca aceasta le-a provocat tarii prin semnarea unui contract de gaz cu Rusia. Timosenko, care ispaseste o condamare de sapte ani pentru abuz de putere, ar fi semnat in anul 2009 acorduri care au prejudiciat tara, desi fosta sefa de guvern si Uniunea Europeana sustin .

Suma record: 14,2 milioane de dolari pentru prima carte tiparita in SUA.

O carte de psalmi din 1640, considerata prima ca fiind prima tiparita in SUA, a fost adjudecata la suma record de 14,2 milioane de dolari in cadrul licitatiei organizate de Casa Sothebys, la New York, informeaza, in editia electronica de azi, cotidianul iberic El Mundo. Cartea a fost tiparita in Cambridge Massachusetts) si face parte dintr-o editie de 1. 700 de exemplare din care au mai ramas doar 11 copii. Un alt exemplar al acestei carti, din aceeasi editie, s-a vandut in 1947, cu pretul .

Bayer ofera 2,4 miliarde dolari pentru Algeta Norvegia

Grupul farmaceutic german Bayer AG poarta discutii pentru preluarea partenerului sau norvegian Algeta ASA in schimbul sumei de 2,4 miliarde dolari, conform anuntului facut ieri de compania cu sediul in Leverkusen.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )