Libnet.ro
UNICEF

00:07

Antrenorul Per Johansson, uluit. Ce fac handbalistele de la CSM Bucuresti la dusuri

Antena3 Antena3,
Antrenorul Per Johansson, uluit. Ce fac handbalistele de la CSM Bucuresti la dusuri

CSM Bucuresti are sub contract unele dintre cele mai bune handbaliste ale lumii insa, din pacate, nu toate duc o viata extrasportiva curata, scrie Adevarul. Jurnalistii suedezi de la. continuă pe Antena3

Fete obraznice: ce fac handbalistele de la CSM Bucuresti la dusuri. Antrenorul Per Johansson, uluit: Ce pot face eu?

CSM Bucuresti are sub contract unele dintre cele mai bune handbaliste ale lumii insa, din pacate, nu toate duc o viata extrasportiva curata.

Handbalistele de la CSM Bucuresti au castigat medaliile de bronz in Liga Campionilor, dupa 26-20 cu Buducnost

CSM Bucuresti a castigat medaliile de bronz in Liga Campionilor la handbal feminin, duminica, dupa ce a invins-o pe Buducnost Podgorica cu scorul de 26-20 13-12), in finala mica a turneului Final4 jucat in Papp Laszlo Sportarena din Budapesta.

Handbalistele de la CSM Bucuresti au ratat calificarea in finala Ligii Campionilor, fiind invinse de Vardar Skopje

Echipa CSM Bucuresti a ratat calificarea in finala Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa ce a fost invinsa de Vardar Skopje cu scorul de 38-33 21-13).

Per Johansson, surprins de erorile comise de jucatoarele sale

Antrenorul suedez Per Johansson a comentat infrangerea suferita de CSM Bucuresti in semifinala Ligii Campionilor cu Vardar.

Discurs incredibil al lui Per Johansson la un time-out in meciul cu Vardar Skopje: Spune-ti, vreti sa fac asta? Ce a urmat

Fetele de la CSM Bucuresti au jucat aseara mult sub asteptari in semifinala cu Vardar Skopje, pierduta la scor, 33-38.

Discurs incredibil al lui Per Johansson la un time-out in meciul cu Vardar Skopje: Spuneti, vreti sa fac asta? Ce a urmat

Fetele de la CSM Bucuresti au jucat aseara mult sub asteptari in semifinala cu Vardar Skopje, pierduta la scor, 33-38.

CSM BUCURESTI LIVE FINAL FOUR. ONLINE STREAM handbal VARDAR Digi Sport DOLCE - VIDEO

ONLINE STREAM handbal VARDAR Digi Sport DOLCE - VIDEO. Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucuresti, Per Johansson, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca.

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti vs Vardar Skopje 33-38/ Final de drum pentru campioana Europei - Gyor si Vardar se vor lupta pentru trofeu

CSM Bucuresti, campioana en-titre a Europei, a fost invinsa de-o maniera categorica de Vardar Skopje, in cel de-al doilea meci din Final Four-ul Ligii Campionilor, gazduit de sala Papp Laszlo Sportarena din Budapesta. Jucatoarele pregatite de Per Johansson au fost depasite cu 38-33, la capatul unei partide in care au fost dominate la toate capitolele. Dupa o prima repriza dezastruoasa, in care a primit 20 de goluri si a inscris doar 13, CSM n-a contat nici in a doua parte si a ratat astfel ocazia de a-si apara trofeul cucerit anul trecut.

Cum si-a motivat Per Johansson jucatoarele pentru finala mica

Adus in urma cu doar o luna special pentru calificarea in Final Four, antrenorul suedez Per Johansson a povestit cum si-a motivat jucatoarele dupa infrangerea cu Vardar din semifinale.

Uluitor! Cum explica antrenorul lui CSM Bucuresti infrangerea la scor a echipei sale in meciul cu Vardar Skopje

CSM Bucuresti a pierdut semifinala cu Vardar Skopje, din Liga Campionilor, la finalul unui meci in care s-a comportat dezamagitor.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )