Libnet.ro
UNICEF

23:45

Antrenorul Tito Vilanova se retrage de la FC Barcelona pentru a urma tratamentul impotriva cancerului

Hotnews Hotnews,
 Antrenorul Tito Vilanova se retrage de la FC Barcelona pentru a urma tratamentul impotriva cancerului

Antrenorul Tito Vilanova va parasi FC Barcelona, echipa urmand sa fie pregatita de un alt tehnician in urmatorul sezon, a anuntat vineri seara presedintele clubului catalan, Sandro Rosell, citat de Reuters. Vilanova 44 de ani) a luat aceasta decizie pentru a putea urma tratamentul impotriva cancerului la glanda parotida, de care sufera. Este o lovitura dura pentru Barcelona, insa viata merge mai departe, Barca isi revine intotdeauna, a declarat presedintele Sandro Rosell. continuă pe Hotnews

Antrenorul Tito Vilanova va pleca de la FC Barcelona

Antrenorul Tito Vilanova va pleca de la FC Barcelona anunta clubul catalan pe site-ul oficial. De echipa urmeaza sa se ocupe Joan Francesc Ferrer Rubi. Potrivit cotidianului Sport, Tito Vilanova are probleme.

Tito Vilanova pleaca de la Barcelona

Tehnicianul spanil Tito Vilanova a anuntat, vineri seara, ca nu va mai sta din sezonul viitor pe banca tehnica a formatiei FC Barcelona pentru a-si concentra atentia asupra problemelor de sanatate.

Tito Vilanova: Guardiola m-a surprins, credeam ca imi este prieten. Nu m-a vizitat cat am fost in recuperare la New York

Tito Vilanova a sustinut, marti, o conferinta de presa, iar pe langa subiecte legate de viitorul Barcelonei, antrenorul a vorbit si despre relatia cu Josep Guardiola. Pep m-a surprins, credeam ca imi este prieten. Nu m-a vizitat cat am stat doua luni la New York, aveam nevoie de sustinerea lui, a precizat Vilanova.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )