Libnet.ro
UNICEF

15:45

Antreprenorii romani: Bancile si capitalul de risc sunt cele mai bune surse de finantare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Antreprenorii romani: Bancile si capitalul de risc sunt cele mai bune surse de finantare

Creditele bancare, finantarile de tip capital de risc venture capital) si banii primiti de la business angels sunt cele mai bune instrumente de finantare pentru intreprinzatorii romani, potrivit studiul Antreprenorii vorbesc: Barometrul. continuă pe Wall-Street Ro

Acestea sunt cele mai proaste filme in 2014. Cine a luat Zmeura de Aur

Comedia Filmul 43: Scandalos/ Movie 43 a fost marele castigator al premiilor Zmeura de Aur 2014, care recompenseaza cele mai slabe filme si performante actoricesti ale anului, conform Reuters, citat de Mediafax .

Peste 90.000 de inscrieri la clasa pregatitoare. Cele mai multe sunt in Bucuresti

In numai 6 zile de cand au inceput inscrierile in clasa pregatitoare, au fost inregistrate aproape 91. 000 de cereri. Cele mai multe sunt in Bucuresti si judetele Iasi, Suceava, Constanta si Timis.

Cele mai profitabile filme nominalizate la Oscar

Mai sunt doar cateva ore pana cand vom afla care sunt castigatorii premiilor Oscar, adica cei care au realizat cele mai bune filme ale acestui an. Pana atunci, sa citim cateva informatii despre cati bani au facut peliculele nominalizate la Oscar,.

Cele mai bune momente de la Paris Fashion Week!

Balenciaga, Balmain, Carven, Cedric Charlier, Dries van Noten, Lanvin, Nina Ricci, Rochas si Vionett sunt brand-urile ale caror colectii s-au evidentiat cel mai bine sezonul acesta in cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente din lumea modei, Paris Fashion Week!.

Peste 14.400 de locuri de munca disponibile la nivel national. Cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad

Peste 14. 400 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova, Arad si Iasi.

Una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, Paralela 45 se extinde in Republica Moldova

Paralela 45, una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania va intra si pe piata din Republica Moldova, considerata una cu potential, anunta forbes. ro.

Una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, Paralela 45, se extinde in Republica Moldova

Paralela 45, una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania va intra si pe piata din Republica Moldova, considerata una cu potential, anunta forbes. ro.

Cele mai HOT cupluri de la Oscaruri!

De la Angelina Jolie si Brad Pitt sau Matthew McConaughey si frumoasa lui sotie, Camila Alves, si pana la Chris Hemsworth si Elsa Pataky ori Will Smith si Jada Pinkett-Smith, iata care au fost cele mai hot cupluri prezente seara trecuta pe covorul rosu al Premiilor Oscar.

intr-una din cele mai puternice tari din UE, apartamentele se CUMPARA cu 1000 de euro. Cum s-a ajuns aici

Spania, una din cele mai influente tari din Uniunea Europeana, inainte de criza economica, a ajuns acum pe marginea prapastiei. Pe langa somajul foarte ridicat, lipsa investitorilor si consumul foarte scazut,.

OSCAR 2014: Momentul PENIBIL in care una din cele mai bune actrite CADE pe covorul rosu. E urmarita de ghinion

PREMIILEOSCAR 2014: Parada tinutelor de gala de pe covorul rosu este unul din cele mai asteptate momente. Criticii de moda, paparazzii, dar si oamenii de rand asteapta cu sufletul la gura defilarea.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )