Libnet.ro
UNICEF

00:07

Peste 14.400 de locuri de munca disponibile la nivel national. Cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad

Adevărul Adevărul,
Peste 14.400 de locuri de munca disponibile la nivel national. Cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad

Peste 14. 400 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova, Arad si Iasi. continuă pe Adevărul

Aproape 14 mii de locuri de munca vacante la nivel national

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) a anuntat astazi 14. 002 locuri de munca vacante in toata tara, potrvit unui comunicat trimis redactiei.

Aproape 4 mii de locuri de munca disponibile in Cluj, Prahova si Bucuresti

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) anunta ca, in judetele Cluj, Prahova si Bucuresti, numarul locurilor de munca disponibile este de 3. 839, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Romania are acum peste 14.400 de locuri de munca vacante. Ce joburi puteti sa vanati

Peste 14. 400 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova, Arad si Iasi informeaza vineri Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Sindicalistii BNS anunta proteste la nivel national, din martie.

Sindicalistii afiliati la Blocul National Sindical BNS) vor sa organizeze, de la inceputul lunii martie, proteste in strada, la nivel national, relateaza Mediafax. Oamenii sunt nemultumiti de felul in care Guvernul a rezolvat probleme din sectoare-cheie ale economiei. BNS precizeaza, intr-un comunicat, ca va face publice, in cursul zilei de marti, informatiile legate de primul protest, programat chiar in prima decada a lunii martie, urmand ca datele legate de celelalte actiuni sa fie anuntate .

Numarul locurilor de munca disponibile a scazut in ultimul trimestru al anului trecut, fata de precedentele trei luni

Numarul locurilor de munca vacante a scazut in ultimele trei luni ale anului trecut cu 1. 600 fata de trimestrul al treilea, iar comparativ cu aceeasi perioada din 2012 este mai mare cu 8.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )