Libnet.ro
UNICEF

05:15

Acestea sunt cele mai proaste filme in 2014. Cine a luat Zmeura de Aur

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Acestea sunt cele mai proaste filme in 2014. Cine a luat Zmeura de Aur

Comedia Filmul 43: Scandalos/ Movie 43 a fost marele castigator al premiilor Zmeura de Aur 2014, care recompenseaza cele mai slabe filme si performante actoricesti ale anului, conform Reuters, citat de Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai profitabile filme nominalizate la Oscar

Mai sunt doar cateva ore pana cand vom afla care sunt castigatorii premiilor Oscar, adica cei care au realizat cele mai bune filme ale acestui an. Pana atunci, sa citim cateva informatii despre cati bani au facut peliculele nominalizate la Oscar,.

Cele mai proaste filme ale anului! Afla castigatorii premiilor Zmeura de Aur!

In fiecare an, cu o zi inainte de Oscaruri, criticii de film premiaza cele mai proaste filme si cei mai neinspirate prestatii actoricesti ale anului! Marele castigator al serii a fost Movie 43, care a avut in rolul principal o pleiada de staruri de calibru precum Halle Berry, Uma Thurman, Naomi Watts, Hugh Jackman, Richard Gere si Kate Winslet,.

Faze tari: Cele mai contestate filme care au castigat Oscarul; Minciuni pe care femeile vor sa le auda ca sa se lase bagate in pat; Gravida in 8 luni, la maratonul din Beijing

O maimuta din Bali i-a furat aparatul foto unui turist si a inceput sa isi faca selfie-uri. Un barbat ce vizita un templu de la malul marii, din Bali, a fost jefuit de o maimuta. Cabana construita in cel mai periculos loc din lume. Solvay Hut este asezata, literalmente, la marginea prapastiei, fiind una dintre atractiile pentru iubitorii de munte care ajung in Elvetia.

Zmeura de Aur 2014: cele mai proaste filme si performante actoricesti au fost rasplatite. Will Smith si fiul lui, marii castigatori

Will si Jarden Smith si comedia Filmul 43: Scandalos/ Movie 43 au fost marii castigatori ai celei de-a 34-a editie a Premiilor Zmeura de Aur, trofee ce recompenseaza cele mai proaste filme si performante actoricesti.

Urmatorii 4 ani in telefonie: cresterea vine din piete emergente, dar produsele premium nu sunt cele mai cautate

Industria dispozitivelor mobile a crescut pe fondul scaderii rapide celei a PC-urilor. Acum, cresterea va fi ceva mai redusa, dar va continua pe urmatorii patru ani.

Peste 90.000 de inscrieri la clasa pregatitoare. Cele mai multe sunt in Bucuresti

In numai 6 zile de cand au inceput inscrierile in clasa pregatitoare, au fost inregistrate aproape 91. 000 de cereri. Cele mai multe sunt in Bucuresti si judetele Iasi, Suceava, Constanta si Timis.

Cele mai bune momente de la Paris Fashion Week!

Balenciaga, Balmain, Carven, Cedric Charlier, Dries van Noten, Lanvin, Nina Ricci, Rochas si Vionett sunt brand-urile ale caror colectii s-au evidentiat cel mai bine sezonul acesta in cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente din lumea modei, Paris Fashion Week!.

Peste 14.400 de locuri de munca disponibile la nivel national. Cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad

Peste 14. 400 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova, Arad si Iasi.

Fara antibiotice la cei mici: Ghid complet de tratament pentru cele mai raspandite boli ale copilariei

In 100 de remedii naturale pentru copilul tau, dr. Jared M. Skowron, medic pediatru si specialist in medicina naturista, le arata parintilor cum sa previna si sa trateze bolile copiilor, de la cele mai banale, ca indigestia, durerile de cap si infectiile minore, la unele mai grave, cum sunt alergiile alimentare, diabetul si astmul. Comandati acum cartea la GiftBoks. ro. Puteti obtine transport GRATUITComandati acum cartea la GiftBoks. ro. Puteti obtine transport GRATUIT.

Cele mai tari smartphone-uri lansate la Mobile World Congress 2014

Editia din acest an a targului de tehnologie Mobile World Congress a starnit si mai mult interesul publicului larg, iar in centrul atentiei au fost si de aceasta data noile smartphone-uri dotate cu cele mai noi tehnologii in domeniu. Am incercat sa.

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )