Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anul 2015- un an al profetiilor neimplinite

Adevărul Adevărul,
Anul 2015- un an al profetiilor neimplinite

La inceputul unui nou an, o serie de think-thank-uri, grupuri de actiune, institutii, corporatii multinationale deseneaza un viitor posibil si probabil. Anul Nou pentru fiecare dintre aceste structuri si institutii este o speranta dar si o neliniste. continuă pe Adevărul

Actionarii OMV Petrom au aprobat pentru anul 2015 investitii de 5,3 miliarde lei, cu 20% mai mici fata de anul trecut

Actionarii OMV Petrom au aprobat Bugetul de Venituri si Cheltuieli al pentru anul 2015, in cadrul Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor AGOA), desfasurata marti, 28 aprilie. Potrivit unui comunicat de .

Fonduri de 180 milioane de euro pentru construirea unui nou sarcofag al reactorului avariat al centralei de la Cernobal

Participantii la o conferinta internationala a G7 desfasurata la Londra s-au angajat, miercuri, sa aloce 180 de milioane de euro pentru construirea unui nou sarcofag pentru acoperirea reactorului avariat al centralei nucleare de la Cernobal, potrivit AFP si Le Monde.

Fonduri de 180 milioane de euro pentru construirea unui nou sarcofag al reactorului avariat al centralei de la Cernobil

Participantii la o conferinta internationala a G7 desfasurata la Londra s-au angajat, miercuri, sa aloce 180 de milioane de euro pentru construirea, in 2017, a unui nou sarcofag pentru acoperirea reactorului avariat al centralei nucleare de la Cernobil, potrivit AFP si Le Monde.

Kremlinul aloca 643 de milioane de euro, in anul 2015, institutiilor media pro-ruse

Administratia de la Kremlin a alocat fonduri de 643 de milioane de euro, anul acesta, pentru sustinerea institutiilor media pro-ruse, informeaza Mediafax, citand publicatia EUObserver.

VIDEO Nicola se pregateste de lansarea unui nou videoclip exploziv! Vezi PRIMELE IMAGINI din Addicted To Your Love

Nicola revine cu forte proaspete in peisajul muzical romanesc, cu o noua piesa emotionanta. Single-ul se numeste Addicted To Your.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )