Libnet.ro
UNICEF

09:17

Fonduri de 180 milioane de euro pentru construirea unui nou sarcofag al reactorului avariat al centralei de la Cernobil

Adevărul Adevărul,
Fonduri de 180 milioane de euro pentru construirea unui nou sarcofag al reactorului avariat al centralei de la Cernobil

Participantii la o conferinta internationala a G7 desfasurata la Londra s-au angajat, miercuri, sa aloce 180 de milioane de euro pentru construirea, in 2017, a unui nou sarcofag pentru acoperirea reactorului avariat al centralei nucleare de la Cernobil, potrivit AFP si Le Monde. continuă pe Adevărul

Fonduri de 180 milioane de euro pentru construirea unui nou sarcofag al reactorului avariat al centralei de la Cernobal

Participantii la o conferinta internationala a G7 desfasurata la Londra s-au angajat, miercuri, sa aloce 180 de milioane de euro pentru construirea unui nou sarcofag pentru acoperirea reactorului avariat al centralei nucleare de la Cernobal, potrivit AFP si Le Monde.

Licitatie estimata la peste 12 milioane euro pentru achizitia de troleibuze in Cluj - Napoca

Compania de Transport Public Cluj-Napoca, aflata in subordinea primariei, vrea sa cumpere maxim 20 de troleibuze noi articulate, printr-un acord-cadru cu o valoare estimata la 55,8 milioane lei 12,6 milioane euro), inclusiv TVA.

Ajutor de statde 16,6 milioane de euro pentru Bosch/ Analiza: Companiile mari n economia Romniei

Ministerul Finantelor Publice a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute aprobarea ajutorului de stat pentru societatea Bosch Rexroth. Va fi realizata o investitie de peste 33 de milioane euro in extinderea capacitatilor de productie de subansambluri electronice pentru autovehicule in locatia sa de la Blaj judetul Alba). Grupul Bosch are peste 2. 400 de angajati in Romania. EurActiv. ro a analizat, pe baza datelor oficiale, ce rol joaca in economia Romaniei companiile mari, in ce domenii sunt mai active si unde lipsesc cu desavarsire.

Decizie de ULTIMA ORA in cazul Cernobil. Ce vor face UE si G7 dupa incendiul izbucnit in apropierea centralei

Participantii la o conferinta internationala desfasurata la Londra s-au angajat, miercuri, sa aloce 180 de milioane de euro pentru construirea unui nou sarcofag pentru acoperirea reactorului avariat al.

BCE va cere 326 milioane de euro pentru supervizarea sistemului bancar din zona euro

Banca Centrala Europeana va taxa creditorii din zona euro cu 326 milioane de euro, bani care reprezinta costurile legate de supervizarea lor in urmatorii doi ani, transmite RTE News. Suma totala a taxelor cerute.

Alesii gasesc mereu bani pentru deplasarile exotice: 1,5 milioane de euro pentru calatoriile in afara tarii

Alesii gasesc mereu bani pentru deplasarile exotice. Deputatii au stabilit un buget special pentru deplasarile in afara tarii, de 1,5 milioane de euro. Pentru urmatorii doi ani, alesii vor zbura in peste 460 d.

MFE a lansat doua apeluri de proiecte in valoare totala de 165 milioane euro

Ministerul Fondurilor Europene, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 POSDRU), a lansat astazi, 28 aprilie 2015, doua noi apeluri de proiecte, in valoare totala de 165 milioane euro.

Loto 6/49, Loto 5/49 si Joker. Premiul la Joker este de pepeste 1,4 milioane euro

Duminica vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Report de peste 1,4 milioane euro la Joker. La Loto 6/49 premiul este de aproximativ 4 milioane de lei.

Numerele la Loto 6/49, Loto 5/49 si Joker. Premiul la Joker este de pepeste 1,4 milioane euro

Duminica au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Report de peste 1,4 milioane euro la Joker. La Loto 6/49 premiul este de aproximativ 4 milioane de lei.

Ecotichet de 6.500 de euro pentru cumpararea de masini electrice

Persoanele fizice vor putea beneficia de un ecotichet in valoare de 6. 500 de euro pentru cumpararea unei masini electrice sau a unui autovehicul cu grad de poluare zero, momentan proiectul fiind pe circuitul de avizare, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa la sediul Ministerului Mediului, Adrian Gearap, presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu AFM).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )