Libnet.ro
UNICEF

21:15

Anul politic 2014: cele Doua Turnuri sau intoarcerea Regelui?

Adevărul Adevărul,
Anul politic 2014: cele Doua Turnuri sau intoarcerea Regelui?

Insensibili la dezastrul national pe care l-au provocat, dregatorii cetatii romanesti se pregatesc de razboi. Lupta intre cele Doua Turnuri pentru victoria in alegerile europarlamentare si prezidentiale va fi o lupta murdara. Societatea romaneasca se va afla intr-un moment de extrema tensiune sociala si politica, iar Statul Roman va face inca un pas spre faliment. continuă pe Adevărul

Anul politic 2014 Cele Doua Turnuri sau intoarcerea Regelui?

Insensibili la dezastrul national pe care l-au provocat, dregatorii cetatii romanesti se pregatesc de razboi. Lupta intre cele Doua Turnuri pentru victoria in alegerile europarlamentare si prezidentiale va fi o lupta murdara. Societatea romaneasca se va afla intr-un moment de extrema tensiune sociala si politica, iar Statul Roman va face inca un pas spre faliment.

Anul politic 2014: Cele Doua Turnuri sau intoarcerea Regelui?

Insensibili la dezastrul national pe care l-au provocat, dregatorii cetatii romanesti se pregatesc de razboi. Lupta intre cele Doua Turnuri pentru victoria in alegerile europarlamentare si prezidentiale va fi o lupta murdara. Societatea romaneasca se va afla intr-un moment de extrema tensiune sociala si politica, iar statul roman va face inca un pas spre faliment.

SUA se opun eliberarii a 88 de prizonieri afgani, tensionand relatiile dintre cele doua tari

Washingtonul cere Afganistanului sa amane eliberarea a 88 de prizonieri dintr-o inchisoare afgana, considerandu-i pe acestia o amenintare la adresa securitatii Statelor Unite, a declarat miercuri un oficial american citat de Reuters. Pozitia SUA contribuie la cresterea tensiunilor dintre cele doua tari.

Japonia si cele doua Corei au trecut in 2014 (VIDEO)

Japonia si cele doua Corei au intrat in 2014. La miezul noptii, in templele budiste clopotele au batut de 108 ori, un numar simbolic despre care niponii spun ca reprezinta numarul dorintelor si al pacatelor .

Ce ne asteapta in anul european 2014: Alegerile europarlamentare, noul Guvern al UE, ascensiunea nationalistilor

Anul 2014 va aduce un nou Parlament al Uniunii Europene si o noua garnitura a Comisiei Europene, insa coeziunea constructului european pare amenintata de xenofobie si ultranationalism. Presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Europene va fi asigurata de statul membru cel mai lovit de criza zonei euro, Grecia, in prima jumatate a anului 2014, iar in semestrul al doilea fraiele vor fi preluate de un alt stat sudic, Italia, de asemenea afectata puternic de recesiunea zonei euro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )