Libnet.ro
UNICEF

16:31

Anunt facut de presa germana. Cine era barbatul care a intrat cu o furgoneta in multime la Munster

Antena3 Antena3,
Anunt facut de presa germana. Cine era barbatul care a intrat cu o furgoneta in multime la Munster

Barbatul care a intrat cu o furgoneta in multime la Munster era un german de 49 de ani, care ar fi avut probleme psihice, anunta presa germana. El ar fi incercat sa se sinucida de curand,. continuă pe Antena3

Cine era atacatorul de la Munster, care a ucis trei oameni si a ranit alti aproximativ 30: un german de 49 de ani care suferea de probleme psihice

Barbatul care a intrat cu o furgoneta in multime la Munster, omorand trei persoane si ranind alte aproximativ 30, era un german de 49 de ani, care ar fi avut probleme psihice, anunta presa germana.

Cine era autoarea atacului de la sediul central al Youtube

Femeia identificata de politistii americani ca fiind persoana care a impuscat trei oameni la sediul companiei YouTube din California era o vloggerita vegana si acuzase YouTube de discriminare, relateaza.

Cine este femeia care a deschis focul la sediul YouTube din SUA

Presa americana a descoperit, insa, identitatea femeii. Se numea Nasime Aghdam si avea un site despre cultura persana si alimentatia vegana. Ea postase si cateva mesaje critice la adresa Youtube. Luna.

Cine este consilierul care s-a dat la radio drept admirator al ministrului sportului, Ioana Bran

Vine din judetul Satu Mare, ca si ministrul Ioana Bran. A fost unul dintre cei doi consilieri care au sunat la Europa FM si s-au prezentat drept ascultatori. inainte de toate, as dori sa o felicit pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )