Libnet.ro
UNICEF

21:00

Anunt incredibil pentru fanii Exatlon Romania: Nimic nu va mai fi ca inainte! Ce se intampla e fara precedent!

B1 B1,
Anunt incredibil pentru fanii Exatlon Romania: Nimic nu va mai fi ca inainte! Ce se intampla e fara precedent!

Exatlon ajunge, miercuri, la final, chiar daca fanii nu isi doresc acest lucru, iar, in acest context, Kanal D trebuie sa gaseasca un inlocuitor pentru emisiunea de prime time care ocupa cinci din sapte zile i. continuă pe B1

Vesti proaste pentru fanii EXATLON! Tocmai S-A AFLAT cand va avea loc ULTIMA EDITIE si cine va fi CASTIGATORUL

Cel mai urmarit show tv al momentului, Exatlon se apropie de sfarsit. Marele castigator va fi anuntat saptamana viitoare. invingatorul va fi ales de public dintre Razboinicii Alexandru Nedelcu,.

Anunt de ultima ora privind castigatorul Exatlon Romania: Rasturnare de situatie, surpriza e uriasa!

Exatlon Romania se apropie cu pasi repezi de finalul ce va aduce invingatorului premiul de 100. 000 de euro. Astfel, castigatorul Exatlon Romania se alege miercuri. Dupa patru luni de intensitate maxima,.

Surpriza URIASA: El e castigatorul Exatlon Romania! Cei 100.000 de euro se duc la...

Pe un grup de Facebook in care se vorbeste despre despre Exatlon Romania au inceput deja pariurile si clasamentele privind marele castigator. in acest sens a fost publicata o imagine care arata care este.

Surpriza pentru fanii Simonei Halep. Alaturi de cine s-a fotografiat la Roma: Sigur iti canta la nunta

Simona Halep si antrenorul sau au mers la un concert al faimosului tenor Andrea Bocelli. Remarcabilul Andrea Bocelli. A cantat pentru o audienta privata in aceasta seara, in fata a 150 de invitati.

Schimbari organizationale pentru sediul din Romania

ESky Group, compania care detine eSky Travel Search pe piata din Romania, anunta decizia Carlei Boangiu, country manager, de a-si continua cariera profesionala alaturi de o alta companie, dupa aproape 9 ani de colaborare cu eSky. Activitatea biroului din Romania va fi supervizata mai departe de catre Marius Turbatu, global expansion director, care va prelua si statutul de reprezentant legal al companiei, informeaza comunicatul de presa remis catre redactie.

Romania, cea mai mare INFLATIE din UE! Date iNGRIJORATOARE ale experitilor europeni

Romania a inregistrat in aprilie cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana UE), se arata intr-un raport Eurostat. Potrivit biroului de statistica al Comisiei Europene, inflatia a fost de 4,3%, de trei ori .

Romania, cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat, in aprilie, cea mai mare inflatie anuala din Uniunea Europeana, de 4,3%, dupa 4% in martie, potrivit datelor publicate, astzazi, de biroul european de statistica Eurostat.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )