Libnet.ro
UNICEF

14:00

ANUNT de ULTIMA ORA de la meteorologi: Cod GALBEN de ploi si vant, in 27 de judete

B1 B1,
ANUNT de ULTIMA ORA de la meteorologi: Cod GALBEN de ploi si vant, in 27 de judete

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 27 de judete din vestul, centrul si nordul tarii, unde incepand de sambata pana duminica seara va ploua, iar vantul va avea la. continuă pe B1

Cod galben de ploi si vant, in 27 de judete din vestul, centrul si nordul tarii, de sambata pana duminica seara

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben pentru 27 de judete din vestul, centrul si nordul tarii, unde incepand de sambata pana duminica seara va ploua, iar vantul va avea la rafala viteze de peste 70 de kilometri pe ora.

Se intoarce iarna. Cod galben de vant si ninsoare spulberata in patru judete ale Romaniei

Patru judete din sud-estul Romaniei se afla sub incidenta unei atentionari nowcasting de tip cod galben de vant si ninsoare viscolita.

Cod galben de ploi si vant: 27 de judete din vestul, centrul si nordul tarii, afectate de sambata pana duminica seara

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 27 de judete din vestul, centrul si nordul tarii, unde incepand de sambata pana duminica seara va ploua, iar vantul va avea la rafala viteze de peste 70 de kilometri pe ora.

Cod galben de vant puternic, ploi si ninsori la munte, valabil in mai multe judete de sambata seara pana duminica seara

ANM a emis un cod galben de intensificari ale vantului, precipitatii insemnate cantitativ, ninsori viscolite in zona montana inalta, valabil de sambata ora 18. 00 pana duminica ora 20.

Cod galben de VREME REA: Ploi si vant in 27 de judete, pana duminica seara

27 de judete din vestul, centrul si nordul tarii se afla sub cod galben de ploi si vant, de sambata pana duminica seara, informeaza Administratia Nationala de Meterologie ANM).

INHGA: Cod galben de inundatii pe rauri din noua judete, de sambata dupa-amiaza pana luni la pranz

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii pentru mai multe rauri din noua judete, incepand de sambata dupa-amiaza pana luni la pranz, cand se vor produce scurgeri importante pe versanti, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri importante de debite si niveluri pe unele rauri, fiind posibila depasirea cotelor de atentie.

Cod galben de inundatii pe rauri din noua judete, de sambata dupa-amiaza pana luni la pranz

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii pentru mai multe rauri din noua judete, incepand de sambata dupa-amiaza pana luni la pranz, cand se vor produce scurgeri importante pe versanti, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri importante de debite si niveluri pe unele rauri, fiind posibila depasirea cotelor de atentie, informeaza News. ro.

INHGA: Noua judete, vizate de un cod galben de inundatii, incepand de sambata dupa-amiaza

Mai multe rauri din noua judete sunt vizate, incepand de sambata dupa-amiaza si pana luni la pranz, de o avertizare de cod galben de inundatii, potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )