Libnet.ro
UNICEF

13:45

Se anunta un nou protest de amploare, duminica, in Piata Victoriei. Manifestantii se aduna pentru a sustine DNA

B1 B1,
Se anunta un nou protest de amploare, duminica, in Piata Victoriei. Manifestantii se aduna pentru a sustine DNA

Un nou protest de amploare in Piata Victoriei se anunta duminica, pe 5 martie. Daca pana acum scopul manifestatiilor din Piata Victoriei eracaderea Guvernului, de aceasta data, protestatarii. continuă pe B1

Nou protest de amploare anuntat duminica in Bucuresti: Mars pentru institutii independente. Reactionam la noile semnale de limitare si subordonare a unor institutii

Un mars pentru institutii independente va avea loc, duminica, incepand cu ora 18. 00, in Capitala. Evenimentul a fost anuntat pe retelele de socializare si este organizat de organizatia Coruptia Ucide.

Cinci persoane puse initial sub control judiciar in dosarul violentelor din Piata Victoriei au fost arestate

Cinci persoane puse initial sub control judiciar de Judecatoria Sectorului 1, in dosarul violentelor din Piata Victoriei din Capitala, din noaptea de 1 spre 2 februarie, au fost arestate de Tribunalul Bucuresti, anunta, vineri, Politia Capitalei. Decizia magistratilor este definitiva.

Premierul Gindeanu l-a primit pe omologul maltez, in huiduielile protestatarilor din Piata Victoriei

Premierul Sorin Grindeanu l-a primit, astazi, la Palatul Victoria, pe omologul sau din Republica Malta, Joseph Muscat, in timpul momentului protocolar de strangere de maini din holul Guvernului auzindu-se huduielile protestatarilor din Piata Victoriei.

VIDEO. Romania rezista, in a 33-a zi de proteste antiguvernamentale. Zeci de persoane au cerut demisia Guvernului Grindeanu, sambata seara, in Piata Victoriei

Zeci de persoane s-au adunat, sambata seara, in Piata Victoriei, pentru a 33-a zi consecutiva, cerand demisia Guvernului condus de Sorin Grindeanu.

Mai multe persoane implicate in violentele din Piata Victoriei au fost arestate

Un numar de cinci persoane plasate initial sub control judiciar de Judecatoria Sectorului 1, in dosarul violentelor din Piata Victoriei din Capitala, din noaptea de 1 spre 2 februarie, au fost arestate de Tribunalul Bucuresti, a anuntat astazi Politia Capitalei.

inca cinci ultrasi responsabili de violentele din Piata Victoriei, arestati preventiv

Alte cinci persoane care au participat la violentele din Piata Victoriei au fost arestate preventiv, potrivit unui comunicat Ministerului Public.

inca cinci membri ai galeriilor au fost trimisi in arest preventiv, dupa violentele de la mitingul din Piata Victoriei

Cinci protestatari care au participat la actiunile violente de la mitingul din Piata Victoriei, la data de 1 februarie, au fost trimisi in arest preventiv, a decis, vineri, Tribunalul Bucuresti.

VIDEO. Premierul Sorin Grindeanu l-a primit pe omologul sau maltez in huiduielile protestatarilor din Piata Victoriei

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, s-a intalnit, miercuri, cu omologul sau maltez, Joseph Muscat, cei doi intrand in sediul Guvernului in timp ce se auzeau huiduielile protestatarilor din Piata Victoriei .

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )