Libnet.ro
UNICEF

13:15

VIDEO. Premierul Sorin Grindeanu l-a primit pe omologul sau maltez in huiduielile protestatarilor din Piata Victoriei

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Premierul Sorin Grindeanu l-a primit pe omologul sau maltez in huiduielile protestatarilor din Piata Victoriei

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, s-a intalnit, miercuri, cu omologul sau maltez, Joseph Muscat, cei doi intrand in sediul Guvernului in timp ce se auzeau huiduielile protestatarilor din Piata Victoriei . continuă pe România Liberă

intalnire la varf pe zgomot de vuvuzele si huiduieli: Sorin Grindeanu l-a primit la Palatul Victoria pe premierul din Malta in timp ce numeroase persoane protestau in fata Guvernului (FOTO)

Premierul Sorin Grindeanu l-a primit miercuri la Palatul Victoria pe omologul sau din Malta, Joseph Muscat. Momentul protocolar de strangere a mainilor de la inceputul intrevederii a avut loc.

Surse News.ro: Premierul Sorin Grindeanu s-ar consulta frecvent cu Victor Ponta

Premierul Sorin Grindeanu ar discuta frecvent cu fostul sef al Executivului, Victor Ponta. Ultima discutie dintre cei doi ar fi avut loc marti, au declarat surse apropiate prim-ministrului.

Surse: Premierul Sorin Grindeanu se consulta frecvent cu Victor Ponta

Premierul Sorin Grindeanu are frecvent discutii cu Victor Ponta pe diverse teme, ultima dintre ele avand loc chiar marti, au declarat, pentru News. ro, surse apropiate prim-ministrului.

Premierul Sorin Grindeanu: Rezist mi se potriveste cat timp vom fi lasati in pace sa aplicam programul de guvernare

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, intr-un interviu pentru TeleNova, ca hashtagul rezist i se potriveste cata vreme guvernul pe care il conduce va fi lasat sa aplice programul de guvernare, informeaza News. ro.

Premierul Sorin Grindeanu: Guvernul sustine obiectivele care vizeaza consolidarea capacitatii de aparare nationala, transformarea, modernizarea si dotarea corespunzatoare a Fortelor Armate Romane

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, a declarat, la bilantul activitatii MApN pe 2016, ca Guvernul va sustine cu seriozitate obiectivele privind consolidarea capacitatii de aparare nationala.

Sorin Grindeanu, la bilantul MApN: Se va mentine nivelul de alocare a 2% din PIB si pentru perioada 2018-2020 (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a participat marti la bilantul Ministerului Apararii Nationale pe anul 2016. Cu aceasta ocazie seful executivului a facut promisiunea ca va fi mentinuta cota de alocare a 2% din PIB.

Sorin Grindeanu a discutat cu reprezentantii Fondului Proprietatea despre listarea Hidroelectrica

Premierul Sorin Grindeanu a avut marti, la Palatul Victoria, o intalnire cu o delegatie a Fondului Proprietatea, condusa de Grzegorz Konieczny, se arata intr-un comunicat al Guvernului. Ulterior, intr-o conferinta de presa, Grzegorz Konieczny a declarat ca premierul l-a asigurat de dorinta Guvernului de a pune in miscare listarea Hidroelectrica. S-au facut foarte putine progrese in ultimele luni legat de aceasta listare si multe dintre decizii stagneaza pe la diferite comisii si la diverse niveluri ale Guvernului, a mai spus reprezentantul Fondului Proprietatea.

Liberalii cer audierea premierului Sorin Grindeanu in Parlament, pe tema Ordonantelor 6 si 9. Raluca Turcan: Sunt la fel de grave precum OUG 13, dar cu impact economic

Liberalii solicita audierea in Parlament a premierului Sorin Grindeanu, pe tema Ordonantei 6 si a Ordonantei 9, pe motiv ca cele doua acte normative sunt la fel de grave precum OUG 13, dar cu impact economic.

Premierul Gindeanu l-a primit pe omologul maltez, in huiduielile protestatarilor din Piata Victoriei

Premierul Sorin Grindeanu l-a primit, astazi, la Palatul Victoria, pe omologul sau din Republica Malta, Joseph Muscat, in timpul momentului protocolar de strangere de maini din holul Guvernului auzindu-se huduielile protestatarilor din Piata Victoriei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )