Libnet.ro
UNICEF

07:46

Anuntul anului de la Digi, Orange si Vodafone pentru milioane de romani. Ce se intampla cu preturile dupa Brexit

Playtech Playtech,
Anuntul anului de la Digi, Orange si Vodafone pentru milioane de romani. Ce se intampla cu preturile dupa Brexit

Oficialii de la Digi, Orange si Vodafone au facut anuntul anului pentru milioane de romani. Operatorii au explicat exact ce se intampla cu preturile pentru roaming dupa Brexit. Ce se intampla cu tarifele in roaming dupa Brexit Conform analistilor economici, iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana pune in pericol si tarifele in roaming, acestea putand . continuă pe Playtech

Disputa intre Orange si Vodafone pentru un contract de furnizare tablete in Alba. Licitatia a fost anulata

Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor CNSC) a admis o contestatie formulata de unul dintre operatorii care au participat la licitatia prin care Inspectoratul Scolar Judetean Alba urma sa cumpere un numar de 650 de tablete destinate elevilor.

Cand se redeschid scolile in Romania. Anuntul pentru milioane de elevi

Anuntul asteptat de milioane de elevi si parinti a fost facut de ministrul Educatiei. Iata cand se redeschid scolile si gradinitele in Romania. A fost facut anuntul: cand se redeschid scolile Dupa luni intregi in care elevii au invatat online, vine o veste buna de la Ministerul Educatiei. Anuntul asteptat de milioane de elevi a .

Medicinistii care militeaza pentru tinerii romani. Vocile lor, in Organizatia Natiunilor Unite

Ana Maria Balan are 23 de ani si este studenta in anul 4 la Univeristatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti. Anul acesta, in luna agust, a aflat ca timp de un an va milita pentru drepturile tuturor tinerilor din Romania. Misiune pe care a primit-o odata ce a fost desemnata Delegatul de Tineret al Romaniei la Organizatia Natiunilor Unite. Ana povesteste ca pasiunea ei pentru medicina a aparut din dorinta de a face bine celor din jurul ei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )