Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anuntul magistratilor despre SOARTA lui Radu MAZARE

B1 B1,
Anuntul magistratilor despre SOARTA lui Radu MAZARE

Inalta Curte de Casatie si Justitie decide pe 10 ianuarie cand va discuta cererea de arestare in lipsa a fostului primar Radu Mazare, au declarat surse judiciare pentru Agerpres. Radu Mazare a. continuă pe B1

Primele glume despre fuga lui Radu Mazare in Madagascar

Fuga lui Radu Mazare, fostul primar al Constantei, in Madagascar a starnit valuri de reactii pe retelele sociale. Daca, initial, oamenii au fost revoltati de gestul lui Mazare de a se sustrage justitiei din Romania, acum au aparut si primele glume pe tema aceasta.

Controverse dupa fuga lui Radu Mazare: Ipotezele Sorinei Matei si raspunsul lui Sorin Strutinsky

Fuga lui Radu Mazare in Madagascar a generat deja multe discutii aprinse in mediul online. O reactie dura a avut jurnalista Sorina Matei, care nu a vorbit numai despre fuga lui Mazare, ci si despre.

Radu Mazare nu a fugit singur in Madagascar! Cine a mai plecat cu el

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a socat pe toata lumea cand a dat publicitatii o scrisoare in care arata ca a fugit in Madagascar si va cere azil politic. Citeste si: Ce nu a stiut Mazare despre.

in ce consta MADAGASCARUL LUI RADU MAZARE: Lista AVERILOR din tara in care a cerut azil politic

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, ajuns in Madagascar unde a cerut azil politic, are asigurat un loc caldut - la propriu si la figurat. Radu Mazare a anuntat inca din anul 2012 ca a.

Ce limba va trebui sa invete Radu Mazare in Madagascar

Fostul primar al Constantei Radu Mazare a plecat in Madagascar, acolo unde vrea sa obtina azil politic. in Madagascar, Mazare ar trebui sa invete limba locala pentru a se descurca mai bine,.

Cat de greu poate obtine Radu Mazare viza de Madagascar

Fostul primar al Constantei are sanse minime de a obtine azil politic in Madagascar. Radu Mazare a anuntat printr-o scrisoare ca va incepe aceste demersuri in scurt timp. insa Radu.

Bucurie de scurta durata pentru Radu Mazare. Ce ii pregatesc autoritatile romane

Radu Mazare le-a facut o surpriza anchetatorilor. Fostul primar al Constantei a plecat in Madagascar, de unde a anuntat ca va cere azi politic. Mazare sustine ca nu va reveni in.

VIDEO. Imagini inedite cu Radu Mazare in paradisul din Madagascar

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a cerut azil politic in Madagascar si spune ca nu va reveni in tara pana cand la noi nu va fi o justitie reala. in prezent, Mazare nu.

Instanta suprema decide pe 10 ianuarie cand discuta cazul lui Radu Mazare (surse)

Inalta Curte de Casatie si Justitie decide pe 10 ianuarie cand va discuta cererea de arestare in lipsa a fostului primar Radu Mazare, au declarat miercuri, pentru Agerpres, surse judiciare.

Un martor spune ca Radu Mazare a parasit tara mai devreme decat se stia

Radu Mazare ar fi parasit Romania cu o cursa low-cost, relateaza un bucurestean care a zburat cu avionul spre Italia in data de 20 decembrie. Un bucurestean, Eduard Peter, relateaza ca s-a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )