Libnet.ro
UNICEF

19:45

Apa rece a fost oprita in unsprezece localitati din cauza ca nu este potabila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Apa rece a fost oprita in unsprezece localitati din cauza ca nu este potabila

Apa rece a fost oprita vineri dimineata in 11 localitati ale judetului Hunedoara din cauza ca nu respecta normele de potabilitate, intre orasele ramase fara apa numarandu-se Deva, Calan si Simeria, a informat operatorul regional de apa, SC Apa Prod SA Deva, citat de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Apa rece a fost oprita in unsprezece localitati din cauza ca nu este potabila

Apa rece a fost oprita vineri dimineata in 11 localitati ale judetului Hunedoara din cauza ca nu respecta normele de potabilitate, intre orasele ramase fara apa numarandu-se Deva, Calan si Simeria, a informat operatorul regional de apa, SC Apa Prod SA Deva, citat de Agerpres.

Locuitorii Devei au ramas fara apa la robinete. Reteaua de furnizare a fost oprita, fiindca apa contine murdarii

Administratorii retelei de apa si canalizare au oprit furnizarea apei in 11 localitati din judetul Hunedoara, dupa ce s-a constatat ca apa nu este potabila.

Tanara strivita de tren din cauza umbrelei

In Gorj, o tanara de 22 de ani a sfarsit cumplit. A fost lovita de un tren, chiar in gara din Targu Jiu. Fata avea umbrela deschisa si din cauza asta dar si din cauza ploii, cel mai.

Ce se intampla cu politistii de la omoruri pedepsiti din cauza ca n-au vrut sa fie grajdani in dosarul Oprea?

Politistii de la serviciul omoruri, care au investigat in dosarul Oprea moartea politistului Bogdan Gigina, s-au trezit cu trei controale pe cap dupa ce au finalizat ancheta iar fostului ministru i s-a ridicat imunitatea pentru a fi cercetat penal sub acuzatia de abuz in serviciu. Interpretarea lor este ca au fost pedepsiti din cauza ca si-au facut datoria. Cum a fost posibil ca mana lunga a lui Oprea sa-i ajunga chiar si dupa ce acesta a plecat din minister? Aici n-ar fi chiar complicat. Un prim control a fost dispus de seful IGPR, Bogdan Despescu, facut sef de ministrul Toba care la randul lui trece drept omul lui Oprea. UPDATE: Dan Suciu: Premierul urmareste cu atentie si indeaproape cazul politistilor care ar fi sicanati de IGPR pentru ca au investigat moartea politistului Gigina.

Zboruri europene anulate din cauza grevei controlorilor de trafic francezi

Anularea zborurilor in Europa a continuat, ieri, din cauza grevei controlorilor de trafic din Franta, care protesteaza in urma reducerii personalului si a lipsei investitiilor in sistemele folosite de angajati, transmite RTE News, conform Agerpres.

Drumuri blocate din cauza zapezii

Noua localitati sunt nealimentate cu energie electrica in judetul Suceava dupa ce reteaua a fost afectata de vant si zapada, iar mai multe drumuri au fost blocate temporar dupa ce arbori au.

Trafic restrictionat in Bucuresti din cauza lucrarilor la infrastructura si a semafoarelor defecte

Lucrarile la infrastructura si semafoarele defecte au adus si vineri haos in traficul bucurestean. Circulatia este blocata pe mai multe strazi, iar politia le solicita participantsilor la trafic sa circule cu atentie si sa respecte indicatoarele temporare si indicatiile agentilor rutieri. in ultimele 24 de ore, pe arterele Capitalei s-au produs 13 accidente rutiere, in urma carora 14 persoane au fost ranite usor, iar 1 persoana a fost ranita grav.

Accident provocat de un catar. Un microbuz de pasageri s-a ciocnit cu alta masina din cauza animalului nesupravegheat

Trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier provocat de un magar lasat nesupravegheat, pe drumul national care leaga Targoviste de Bucuresti.

Olanda si-a inchis consulatul din Istanbul, din cauza amenintarii teroriste

Olanda isi inchide consulatul de la Istanbul din cauza unei posibile amenintari teroriste, a anuntat miercuri Ministerul de Externe de la Haga.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )