Libnet.ro
UNICEF

06:45

Apar noi restrictii in Romania?! Anuntul lui Ludovic Orban

Playtech Playtech,
Apar noi restrictii in Romania?! Anuntul lui Ludovic Orban

Potrivit premierului Ludovic Orban, Guvernul pregateste hotararea pentru prelungirea starii de alerta pentru inca 30 de zile. Luni, premierul a spus ca nu vrea sa ia masuri care sa instituie alte restrictii. Ludovic Orban, noi restrictii in Romania Ludovic Orban a declarat ca, se pregateste hotararea de Guvern pentru prelungirea starii de alerta cu inca . continuă pe Playtech

Ludovic Orban explica restrictiile intrate in vigoare de luni: Le cer scuze...!

Ludovic Orban a explicat, luni, restrictiile care au intrat in vigoare incepand de astazi.

Ludovic Orban, anunt oficial despre noile restrictii. Amenzi usturatoare pentru cei care nu vor avea declaratia pe proprie raspundere

In contextul in care Romania a ajuns la un record negativ de 9. 714 cazuri de COVID-19, in ultimele 24 de ore, autoritatile s-au mobilizat si au stabilit noi restrictii pentru cetateni. Ludovic Orban a facut anuntul de care toata lumea se temea. Astfel, incepand de saptamana viitoare, cetatenii vor avea de respectat noi masuri de .

Ultima ora. Ludovic Orban, vestea pe care romanii nu voiau sa o auda. Adevarul despre noile restrictii introduse in toata Romania

Ludovic Orban a vorbit in cursul acestei dimineti despre noile restrictii introduse de astazi in toata Romania. Premierul a explicat motivele pentru care s-au luat aceste decizii, iar in acelasi timp si-a cerut scuze pentru inconvenientele aparute. Sanatatea romanilor este prioritara Ultimele zile au fost extrem de tensionate in urma deciziilor luate de autoritati. De .

Guvernul pregateste Hotararea de prelungire a starii de alerta. Orban: Nu ne dorim sa introducem noi restrictii. Vrem sa scada numarul de cazuri si sa ne apropiem treptat de o activitate normala (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca Guvernul pregateste Hotararea privind prelungirea starii de alerta. intrebat daca, odata cu prelungireastarii de alerta, este posibil sa fie adoptate noi re.

LUDOVIC ORBAN: Pregatim hotararea de guvern pentru prelungirea starii de alerta

Guvernul pregateste hotararea privind prelungirea starii de alerta si nu doreste sa ia masuri care sa instituie alte restrictii, a declarat, astazi, prim-ministrul Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Nu sunt inchise terasele. Noi stim foarte bine ca foarte multe asa-zis terase au devenit spatii inchise Ce masuri pregateste Guvernul pentru sprijinirea industriei HoReCa (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut, luni, noi precizari cu privire la restrictiile care au intrat in vigoare in Romania, impuse cu scopul de a limita raspandirea noului coronavirus. Referindu-se la situatia.

Ludovic Orban, lovitura dura pentru milioane de romani. Ce piete se vor inchide si pentru cat timp: Acolo parca e o zona Zoster

Explozia cazurilor de COVID-19 a devenit din ce in ce mai sufocanta, iar autoritatile adopta masuri de restrictie dure in incercarea de a stopa raspandirea noului coronavirus. in cursul serii de ieri, premierul Ludovic Orban a transmis noile restrictii care vor fi introduse de saptamana viitoare. Printre acestea se numara inchiderea anumitor piete in toata .

Ludovic Orban: Uitati-va cine sunt presedintii de CJ care spun ca nu exista Remdesivir si daca nu cumva au alta culoare politica decat noi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a precizat, luni, ca din informatiile sale in luna octombrie s-au comandat 12. 000 de fiole de Remdesivir, iar pe noiembrie 14. 000 de fiole. Declaratiile premierului vin in contextul in.

Ludovic Orban: Primul nostru obiectiv e sa oprim cresterea numarului de cazuri. Noi suntem pe locul 17 la nivel european

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni dimineata faptul ca obiectivul numarul unu pentru Guvern este sa opreaca cresterea accelerata a numarului de cazuri.

Ludovic Orban, discutii cu Nicusor Dan si alti primari pentru organizarea de piete volante: E o prostie acuzatia ca am avea ceva cu producatorii autohtoni (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, sambata, mai multe discutii cu primari si alti responsabili din teritoriu in vederea sprijinirii producatorilor autohtoni. Totul in contextul in care Guvernul a anuntat noi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )