Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ce a aparut pe pagina de Facebook a femeii din Iasi gasita spanzurata alaturi de sotul ei

Antena3 Antena3,
 Ce a aparut pe pagina de Facebook a femeii din Iasi gasita spanzurata alaturi de sotul ei

Ieseanca Anda Maleon a fost gasita spanzurata in casa, alaturi de sotul ei, Bogdan Maleon. Potrivit primelor ipoteze, femeia ar fi fost ucisa de sotul ei, care era directorul Bibliotecii Central. continuă pe Antena3

Crima de Craciun. Barbatul din Iasi, gasit fara suflare, avea un CV impresionant

Bogdan Maleon, cel care se presupune ca si-a ucis sotia si apoi s-a sinucis, din Iasi, era profesor si avea un CV pe care multi il privesc cu admiratie. Acesta a fost profesor universitar doctor la.

Crima de Craciun. Primele concluzii in cazul tragediei din Iasi. Ce spun vecinii si anchetatorii

Directorul Bibliotecii Universitare din Iasi, Bogdan Maleon, si sotia sa au fost gasiti morti in casa, in ziua de Craciun. Femeia are urme de violenta pe corp si este posibil ca aceasta sa fi.

Directorul Bibliotecii Universitare din Iasi si sotia lui, gasiti spanzurati in casa (VIDEO)

UPDATE: Persoanele gasite spanzurate ar fi Bogdan Maleon, directorul Bibliotecii Centrale Universitare din Iasi, si sotia acestuia, informeaza Agerpres, care citeaza surse judiciare. Femeia.

Proteste in Bucuresti si in tara impotriva modificarii Legilor Justitiei. Peste 1.000 de oameni, pe strazile din Iasi (VIDEO)

UPDATE: Protestatarii au ajuns in fata Parlamentului si scandeaza in continuare impotriva modificarii Legilor Justitiei. UPDATE: Numarul protestatarilor din Iasi a depasit 1. Oamenii.

Mesaj naucitor postat recent de femeia ucisa de seful Bibliotecii Centrale Universitare din Iasi

Directorul Bibliotecii Central Universitare BCU) Iasi, Bogdan Maleon, in varsta de 42 de ani, si sotia sa, Anda, in varsta de 38 de ani, au fost gasiti morti, in casa, luni.

Directorul Bibliotecii Universitare din Iasi si sotia lui, gasiti morti in casa. Anchetatorii cred este vorba de o crima urmata de sinucidere - surse

Directorul Bibliotecii Centrale Universitare BCU) Iasi, Bogdan Maleon, in varsta de 42 de ani, si sotia sa, in varsta de 38 de ani, au fost gasiti morti, in casa, luni seara. Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, femeia prezinta semne de violenta pe corp, motiv pentru care anchetatorii cred ca este vorba de o crima urmata de sinucidere.

UPDATE Directorul Bibliotecii Universitare din Iasi si sotia lui, gasiti morti in casa. Anchetatorii cred este vorba de o crima urmata de sinucidere - surse

Directorul Bibliotecii Centrale Universitare BCU) Iasi, Bogdan Maleon, in varsta de 42 de ani, si sotia sa, in varsta de 38 de ani, au fost gasiti morti, in casa, luni seara. Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, femeia prezinta semne de violenta pe corp, motiv pentru care anchetatorii cred ca este vorba de o crima urmata de sinucidere. UPDATE 19:38 SMURD: Echipajul terapie intensiva i-a gasit cei doi soti de 42, respectiv 38 de ani, in stare de stop cardio-respirator instalat de mai multa vreme. Barbatul era spanzurat de o grinda, iar femeia prezenta urme de strangulare si era pe podeaua aceleiasi incaperi.

Crima in ziua de Craciun. Doi soti din Iasi au fost gasiti spanzurati in casa. Rudele celor doi sunt in stare de soc

Un echipaj SMURD a fost solicitat luni, 25 decembrie, in cazul unui incident petrecut intr-o locuinta din municipiul Iasi. Echipajul a descoperit doi tineri, un barbat si o femeie, spanzurati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )