Libnet.ro
UNICEF

19:16

Proteste in Bucuresti si in tara impotriva modificarii Legilor Justitiei. Peste 1.000 de oameni, pe strazile din Iasi (VIDEO)

B1 B1,
Proteste in Bucuresti si in tara impotriva modificarii Legilor Justitiei. Peste 1.000 de oameni, pe strazile din Iasi (VIDEO)

UPDATE: Protestatarii au ajuns in fata Parlamentului si scandeaza in continuare impotriva modificarii Legilor Justitiei. UPDATE: Numarul protestatarilor din Iasi a depasit 1. Oamenii. continuă pe B1

Noi proteste in fata Parlamentului impotriva modificarii legilor Justitiei

Aproximativ 300 de persoane s-au adunat si in aceasta seara in fata Parlamentului ca sa protesteze fata de modificarile legilor Justitiei.

Studentii de la Drept protesteaza impotriva modificarii legilor justitiei in Bucuresti (VIDEO si FOTO)

Marti are loc un semnificativ protest al studentilor la Facultatea de Drept de la Universitatea din Bucuresti fata de modificarea legilor Justitiei. Inquam Photos / George Calin Asociatia Studentilor.

Circa 300 de oameni protesteaza in Bucuresti impotriva modificarii Legilor Justitiei. Manifestatii sunt si in Brasov, Iasi, Cluj (VIDEO)

Circa 300 de persoane protesteaza sambata seara, in Bucuresti, impotriva incercarilor coalitiei PSD-ALDE, sustinuta de UDMR, de a modifica Legile Justitiei. Oamenii s-au strans.

Protest mut impotriva modificarii legilor justitiei in fata sediului PSD Timis

Un protest mut, fara lozinci, doar cu pancarte, a avut loc, joi, in fata sediului PSD Timis. Au fost prezenti zeci de oameni care de obicei se aduna la protestele rezist din Timisoara. Protestul a avut loc in fata sediului PSD Timis, aflat in cartierul Iosefin din Timisoara. Zeci de protestatari au afisat pancarte cu mesaje impotriva PSD pe care au scris mesajul Va vedem, potrivit News. ro.

Secretarul general al Consiliului Europei il indeamna pe Klaus Iohannis sa ceara opinia Comisiei de la Venetia in privinta modificarii legilor justitiei

Secretarul general al Consiliului Europei, Thorbj and 248;rn Jagland, i-a trimis, ieri, o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis prin care il indeamna sa ceara punctul de vedere al Comisiei de la Venetia in ceea ce priveste modificarile aduse de Parlamentul Romaniei legilor justitiei. Thorbj and 248;rn Jagland este de parere ca un punct de vedere al Comisiei de la Venetia ar oferi o mai mare claritate asupra compatibilitatii textelor de lege cu standardele fundamentale ale statului de drept, astfel ca indeamna Romania sa se adreseze Comisiei.

Noi proteste la Parlament fata de modificarile aduse legilor justitiei

Un nou protest fata de modificarile aduse legilor justitiei s-a declansat miercuri seara in Capitala. Cateva zeci de bucuresteni s-au adunat in fata Palatului Parlamentului.

Noi proteste la Parlament si in tata fata de modificarile aduse legilor justitiei

Un nou protest fata de modificarile aduse legilor justitiei s-a declansat miercuri seara in Capitala. Cateva sute de bucuresteni s-au adunat in fata Palatului Parlamentului.

Proteste de Sarbatori fata de modificarile aduse in Parlament legilor Justitiei: Este mai mult decat un atac la adresa luptei anticoruptie

Protestele continua in zilele de Sarbatori, in toata tara. in ziua de sambata, 23 decembrie, la ora 18. 00, sunt anuntate si la Constanta manifestatii in semn de revolta fata de modificarile aduse de PSD Legilor Justitiei.

Secretarul general al Consiliului Europei face apel la Klaus Iohannis pentru a solicita expertiza Comisiei de la Venetia in ceea ce priveste modificarea legilor justitiei

Secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, a trimis vineri o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis in care face apel la solicitarea unei expertize a Comisiei de la Venetia in ceea ce priveste modificarea legilor justitiei adoptata in aceasta saptamana de Parlamentul de la Bucuresti.

UPDATE Proiecte noi de modificare a Legilor justitiei: PSD vrea sa il elimine pe Presedintele Romaniei din procedura de numire si revocare a procurorilor sefi/ Radulescu afirma ca nu isi mai sustine proiectele, care sunt vechi de 2 luni

Patruzeci de parlamentari PSD au semnat un proiect de lege prin care se modifica Legea 303/2004 privind Statutul magistratilor prin care presedintele Romaniei este eliminat din procedura de numire si revocare a procurorilor de rang inalt, proiect depus la doar doua zile dupa ce Senatul a adoptat proiectul de modificare a acestei legi, prima din pachetul legilor justitiei. In expunerea de motive se arata ca proiectul este asumat de deputatul PSD Catalin Radulescu, condamnat definitiv la un an si jumatate de inchisoare cu suspendare in decembrie 2016 pentru dare de mita si efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert, incompatibile cu functia. Radulescu a depus in acelasi timp si proiecte de modificare a celorlalte doua legi ale justitiei, 304 si 317, desi 304 a fost deja adoptata de Senat si 317 urmeaza sa fie votata joi. 08 Radulescu a declarat joi dimineata, la Digi 24, ca a depus proiectele in urma cu doua luni si nu le mai sustine, avand in vedere ca s-a decis altceva in comisia speciala condusa de Florin Iordache.

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )