Libnet.ro
UNICEF

00:07

Aperitiv - Sorin Alexandrescu. Felul principal - Dan Voiculescu?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aperitiv - Sorin Alexandrescu. Felul principal - Dan Voiculescu?

Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena TV Group, a fost arestat preventiv pentru douazeci si noua de zile, la finalul saptamanii trecute, in urma unei decizii a judecatorilor de la Sectorul 1, la propunerea procurorilor DNA, care il acuza intr-un caz de santaj, la adresa companiei de cablu RCS/RDS, in care este implicat si presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir. continuă pe Ziarul Bursa

Referatul DNA in cazul Sorin Alexandrescu: Directorul Antenei 1 ar fi incercat sa santajeze o companie de cablu amenintind ca poate periclita listarea pe bursa a companiei si atragerea de finantari

Referatul procurorilor DNA in cazul Sorin Alexandrescu, remis presei, arata ca directorul Antenei 1 ar fi incercat sa santajeze o companie de cablu pentru un castig de 7,2 milioane de euro. Referatul remis presei este anonimizat, fiind inlaturate numele persoanelor presupus santajate si ale denuntatorilor. Din stenogramele convorbirilor reiese ca Sorin ALexandrescu l-ar fi amenintat pe administratorul RCS ca dezvaluirile pe care le va face vor afecta credibilitatea RCS in fata finantatorilor cu ocazia listarii companiei pe o bursa externa. Vezi referatul atasat.

Referatul DNA in cazul Sorin Alexandrescu: Directorul Antenei 1 ar fi incercat sa santajeze o companie de cablu pentru un castig de 7,2 milioane de euro. Denuntatorul: Aveti un pic de suflet, puneti-va in situatia mea! Am doi copii, domn'e!

Referatul procurorilor DNA in cazul Sorin Alexandrescu, remis presei, arata ca directorul Antenei 1 ar fi incercat sa santajeze o companie de cablu pentru un castig de 7,2 milioane de euro. Referatul remis presei este anonimizat, fiind inlaturate numele persoanelor presupus santajate si ale denuntatorilor. Vezi referatul atasat.

Antena 3 sare in APARAREA sefului: Sorin Alexandrescu, TINTA ABUZURILOR lui Kovesi.

Directorul general al Antena Group TV, Sorin Alexandrescu, a fost retinut de DNA pentru 24 de ore pentru santajarea administratorului RCSRDS, Ioan Bendei. Asa cum era de asteptat, locotenentii lui Alexandrescu au sarit in apararea sefului lor. Mihai Gadea a spus ca, dupa ce Sorin Alexandrescu a fost dus in arestul Inspectoratului General al Politiei Romane, intalnirile pe care le-a avut cu avocatul sau au fost supravegheate audio-video si s-au petrecut in prezenta unui procuror, ambele .

Dan Voiculescu ar putea fi audiat in dosarul de santaj in care a fost arestat Sorin Alexandrescu, directorul Antena Grup

Posibile noi audieri in dosarul de santaj in care este arestat directorul Antena Grup, Sorin Alexandrescu. Printre cei vizati de procurorii DNA ar fi Dan Voiculescu si fiica sa Camelia, dupa ce numele celor doi.

INTERCEPTARI. DOVADA implicarii lui Dan Voiculescu in santajarea RCSRDS.

Directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, a fost arestat preventiv, vineri, 29 de zile pentru santaj de judecatoarea Elena Zamfir de la Judecatoria Sectorului 1 al Capitalei. Asa cum dezvaluia Romania libera inca de vineri, Camelia si Dan Voiculescu sunt implicati in santajul RCSRDS. In motivarea instantei de judecata sunt prezentate si interceptari telefonice dintre Sorin Alexandrescu cu Dan Voiculescu dar si cu Camelia Voiculescu. Iata fragmente din inregistrarea convorbirii .

Sorin Alexandrescu, directorul Antenelor va fi prezentat judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva

Dupa o noapte petrecuta in arest, Sorin Alexandrescu, directorul Antena TV Group, televiziune detinuta de Dan Voiculescu, va fi prezentat, in cursul zilei de astazi, judecatorilor care vor decide daca acesta va sta in urmatoarele 29 de zile dupa gratii. Alexandrescu este acuzat de procurorii DNA ca l-ar fi santajat pe administratorul RCS-RDS, societate care detine si grupul de televiziuni Digi.

Dan Voiculescu, dupa ce Romania TV a relatat ca a plecat din tara: Calatoresc frecvent, sunt si acum plecat, ma voi intoarce joi. Nu are nicio legatura cu Sorin Alexandrescu

Dan Voiculescu a reactionat pe blogul sau la informatiile difuzate de Romania TV duminica seara potrivit carora ar fi plecat din tara dupa arestarea directorului Antena TV Grup, Sorin Alexandrescu, afirmand ca este plecat dar ca acest lucru nu are legatura cu cazul Alexandrescu. Daca cineva crede ca ma ascund acum este fie prost, fie ticalos, scrie presedintele fondator al partidului conservator.

Dan Voiculescu reclama abuzul DNA: Sorin Alexandrescu este anchetat de o institutie care nu are competenta

Presedintele fondator al partidului Conservator, Dan Voiculescu, considera un abuz modul in care procurorii au actionat in cazul directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu. Voiculescu enumera, intr-o postare pe.

Dan Voiculescu: Cazul Sorin Alexandrescu are toate datele unui abuz

Dan Voiculescu afirma, pe blogul sau, ca asteapta o decizie rapida si obiectiva a justitiei in cazul directorului Antena TV Grup, Sorin Alexandrescu, pe care insa il vede ca avand toate datele unui abuz.

Pe cine poate trage dupa el Dan Voiculescu.

Motivarea arestarii pentru santaj a directorului general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, dezvaluie atat implicarea lui Dan Voiculescu si a fiicei sale, Camelia, ca actori interesati de evolutia incheierii contractului de 20 de milioane de euro cu RCSRDS, cat si amploarea participarii jurnalistilor grupului la astfel de practici. Printre participantii la santaj, cu sau fara voie, care vor fi audiati de procurorii anticoruptie in afara de Dan si Camelia Voiculescu) ar fi: Dan .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )