Libnet.ro
UNICEF

19:30

Dan Voiculescu: Cazul Sorin Alexandrescu are toate datele unui abuz

Hotnews Hotnews,
 Dan Voiculescu: Cazul Sorin Alexandrescu are toate datele unui abuz

Dan Voiculescu afirma, pe blogul sau, ca asteapta o decizie rapida si obiectiva a justitiei in cazul directorului Antena TV Grup, Sorin Alexandrescu, pe care insa il vede ca avand toate datele unui abuz. continuă pe Hotnews

Referatul DNA in cazul Sorin Alexandrescu: Directorul Antenei 1 ar fi incercat sa santajeze o companie de cablu amenintind ca poate periclita listarea pe bursa a companiei si atragerea de finantari

Referatul procurorilor DNA in cazul Sorin Alexandrescu, remis presei, arata ca directorul Antenei 1 ar fi incercat sa santajeze o companie de cablu pentru un castig de 7,2 milioane de euro. Referatul remis presei este anonimizat, fiind inlaturate numele persoanelor presupus santajate si ale denuntatorilor. Din stenogramele convorbirilor reiese ca Sorin ALexandrescu l-ar fi amenintat pe administratorul RCS ca dezvaluirile pe care le va face vor afecta credibilitatea RCS in fata finantatorilor cu ocazia listarii companiei pe o bursa externa. Vezi referatul atasat.

Referatul DNA in cazul Sorin Alexandrescu: Directorul Antenei 1 ar fi incercat sa santajeze o companie de cablu pentru un castig de 7,2 milioane de euro. Denuntatorul: Aveti un pic de suflet, puneti-va in situatia mea! Am doi copii, domn'e!

Referatul procurorilor DNA in cazul Sorin Alexandrescu, remis presei, arata ca directorul Antenei 1 ar fi incercat sa santajeze o companie de cablu pentru un castig de 7,2 milioane de euro. Referatul remis presei este anonimizat, fiind inlaturate numele persoanelor presupus santajate si ale denuntatorilor. Vezi referatul atasat.

Avocatul Mateut: Nu exista probe privind santajul, in cazul Sorin Alexandrescu

In cazul directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu, nu exista probe privind santajul, a declarat, vineri, avocatul Gheorghita Mateut. Nu rezulta nici un indiciu ca a fost o fapta de santaj, nu exista nici.

Iulian Comanescu: Patru lucruri pe care nu le inteleg in cazul Sorin Alexandrescu

Cum putea Sorin Alexandrescu sa isi inchipuie ca forteaza mana RCS-RDS printr-un actionar minoritar, fie el si administrator al firmei? Daca ceea ce a dat presa pe surse e adevarat, e vorba de Ioan Bendei, pe care eu l-am gasit ca detinand 3,14% din companie, iar miza presupusului santaj era suma de 35 de milioane de euro, intr-un contract pe mai multi ani. N-ar fi avut nimic de spus Zoltan Teszari sau Alexandru Oprea?, se intreaba Iulian Comanescu, pe blogul lui.

DOSARUL ANTENE - RCSRDS. Vezi REACTIA lui Dan Voiculescu.

Fondatorul PC, Dan Voiculescu, scrie pe blogul sau ca seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost retinut de procurorii DNA fara a i se respecta drepturile si ca dosarul in care seful Antenelor este acuzat de santaj asupra administratorului RCSRDS are toate datele unui abuz. Unui om, nu conteaza numele sau functia, I S-AU INGRADIT LIBERTATEA SI DREPTURILE CIVILE FARA A I SE COMUNICA MOTIVUL CONCRET, fara a i se prezenta fapta pentru care a fost ridicat de pe strada. Fetita lui a .

Dan Voiculescu reclama abuzul DNA: Sorin Alexandrescu este anchetat de o institutie care nu are competenta

Presedintele fondator al partidului Conservator, Dan Voiculescu, considera un abuz modul in care procurorii au actionat in cazul directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu. Voiculescu enumera, intr-o postare pe.

VIDEO Cutremur in imperiul mediatic al lui Dan Voiculescu. Seful Antena 1, Sorin Alexandrescu, este cercetat penal de DNA pentru santaj la adresa RCSRDS

Directorul general al Antena 1, Sorin Alexandrescu, a fost condus la sediul DNA in aceasta dimineata. Procurorii DNA au anuntat intr-un comunicat oficial ca Alexandrescu este cercetat penal pentru santaj. Procurorii il acuza pe Sorin Alexandrescu ca ar fi constrans un administrator al unei firme sa semneze un contract in conditii prestabilite, impuse de inculpat, sub amenintarea ca, in caz de refuz, va da in vileag fapte presupus compromitatoare pentru persoana in cauza. Antena 3, Evz si B1 TV scriu ca firma respectiva ar fi compania de cablu RCS - RDS, cu care trustul media al lui Dan Voiculescu a dus un lung razboi in ultimii ani. Potrivit comunicatului DNA, presupusul santaj ar fi avut loc in perioada 16 aprilie-24 mai a. c. Ora 17. 25 La Antena 3, acuzatiile de santaj sunt discutate cu Bogdan ChirieacOra 17. 05: Antena 1 afirma, intr-un comunicat de presa, ca demersul DNA a avut loc la initiativa unui reprezentant al companiei RCSRDS. Ora 17. 04: RTV sustine, citind surse DNA, ca Sorin Alexandrescu l-ar fi santajat pe administratorul RCSRDS cu dezvaluirea unei afaceri mai vechi. Afacerea, ale carei detalii au fost publicate joi in Cotidianul, arata ca RCSRDS ar fi platit bani unei firme a lui Dumitru Dragomir seful Ligii de Fotbal) in schimbul drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal.

VIDEO Cutremur in imperiul mediatic al lui Dan Voiculescu. Seful Antena 1, Sorin Alexandrescu, a fost retinut pentru 24 de ore, fiind cercetat penal de DNA pentru santaj la adresa RCSRDS

Directorul general al Antena 1, Sorin Alexandrescu, a fost condus la sediul DNA in aceasta dimineata. Procurorii DNA au anuntat intr-un comunicat oficial ca Alexandrescu este cercetat penal pentru santaj. Procurorii il acuza pe Sorin Alexandrescu ca ar fi constrans un administrator al unei firme sa semneze un contract in conditii prestabilite, impuse de inculpat, sub amenintarea ca, in caz de refuz, va da in vileag fapte presupus compromitatoare pentru persoana in cauza. Antena 3, Evz si B1 TV scriu ca firma respectiva ar fi compania de cablu RCS - RDS, cu care trustul media al lui Dan Voiculescu a dus un lung razboi in ultimii ani. Potrivit comunicatului DNA, presupusul santaj ar fi avut loc in perioada 16 aprilie-24 mai a. c. Ora 20. 00 Sorin Alexandrescu a fost retinut de procurorii DNA, urmand a fi prezentat in fata judecatorilor cu mandat de arest preventiv, a declarat avocatul acestuia, Gheorghe Mateut. Ora 17. 25 La Antena 3, acuzatiile de santaj sunt discutate cu Bogdan ChirieacOra 17. 05: Antena 1 afirma, intr-un comunicat de presa, ca demersul DNA a avut loc la initiativa unui reprezentant al companiei RCSRDS.

Cutremur in imperiul mediatic al lui Dan Voiculescu. Seful Antena 1, Sorin Alexandrescu, este cercetat penal de DNA pentru santaj. Radu Tudor: Este o incercare disperata a oamenilor lui Basescu de a gasi ceva in trustul INTACT

Directorul general al Antena 1, Sorin Alexandrescu, a fost condus la sediul DNA in aceasta dimineata. Procurorii DNA au anuntat intr-un comunicat oficial ca Alexandrescu este cercetat penal pentru santaj. Procurorii il acuza pe Sorin Alexandrescu ca ar fi constrans un administrator al unei firme sa semneze un contract in conditii prestabilite, impuse de inculpat, sub amenintarea ca, in caz de refuz, va da in vileag fapte presupus compromitatoare pentru persoana in cauza. Antena 3, Evz si B1 TV scriu ca firma respectiva ar fi compania de cablu RCS - RDS, cu care trustul media al lui Dan Voiculescu a dus un lung razboi in ultimii ani. Potrivit comunicatului DNA, presupusul santaj ar fi avut loc in perioada 16 aprilie-24 mai a. c. Articol in curs de actualizare.

VIDEO Cutremur in imperiul mediatic al lui Dan Voiculescu. Seful Antena 1, Sorin Alexandrescu, este cercetat penal de DNA pentru santaj. Radu Tudor: Este o incercare disperata a oamenilor lui Basescu de a gasi ceva in trustul INTACT

Directorul general al Antena 1, Sorin Alexandrescu, a fost condus la sediul DNA in aceasta dimineata. Procurorii DNA au anuntat intr-un comunicat oficial ca Alexandrescu este cercetat penal pentru santaj. Procurorii il acuza pe Sorin Alexandrescu ca ar fi constrans un administrator al unei firme sa semneze un contract in conditii prestabilite, impuse de inculpat, sub amenintarea ca, in caz de refuz, va da in vileag fapte presupus compromitatoare pentru persoana in cauza. Antena 3, Evz si B1 TV scriu ca firma respectiva ar fi compania de cablu RCS - RDS, cu care trustul media al lui Dan Voiculescu a dus un lung razboi in ultimii ani. Potrivit comunicatului DNA, presupusul santaj ar fi avut loc in perioada 16 aprilie-24 mai a. c. Articol in curs de actualizare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )