Libnet.ro
UNICEF

19:45

Antena 3 sare in APARAREA sefului: Sorin Alexandrescu, TINTA ABUZURILOR lui Kovesi.

România Liberă România Liberă,
Antena 3 sare in APARAREA sefului: Sorin Alexandrescu, TINTA ABUZURILOR lui Kovesi.

Directorul general al Antena Group TV, Sorin Alexandrescu, a fost retinut de DNA pentru 24 de ore pentru santajarea administratorului RCSRDS, Ioan Bendei. Asa cum era de asteptat, locotenentii lui Alexandrescu au sarit in apararea sefului lor. Mihai Gadea a spus ca, dupa ce Sorin Alexandrescu a fost dus in arestul Inspectoratului General al Politiei Romane, intalnirile pe care le-a avut cu avocatul sau au fost supravegheate audio-video si s-au petrecut in prezenta unui procuror, ambele . continuă pe România Liberă

Cum trateaza Antena 3 subiectul retinerii lui Sorin Alexandrescu de procurorii DNA. Razvan Dumitrescu: Cine ar avea interesul sa demonstreze ca mizeria este la presa si nu la cei care nu au numarat bine populatia Romaniei?

Retinerea pentru 24 de ore a directorului general al Antenei 1, Sorin Alexandrescu, este comentata joi seara in emisiunea Subiectiv de la Antena 3, realizata de Razvan Dumitrescu. Printre invitati - Oana Stanciulescu, jurnalist la Antena 3 si analistul economic Niels Schnecker. Acum inteleg si eu de ce Traian Basescu a vrut atat de mult sa puna procurorii. Ce nu inteleg eu: de ce ce nu a vrut Mona Pivniceru sa faca a vrut Victor Ponta sa faca, a spus jurnalista Oana Stanciulescu, in emisiune. La randul sau, realizatorul Razvan Dumitrescu le-a adresat invitatilor sai intrebarea Cine ar avea interesul sa demonstreze ca mizeria este la presa si nu la cei care nu au numarat bine populatia Romaniei?.

UPDATE Instanta a ramas in pronuntare pe cererea DNA de arestare a sefului Antena TV Group, Sorin Alexandrescu

Directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, a fost dus vineri la pranz in fata magistratilor de la Judecatoria Sectorului 1 in Bucuresti, care vor decide daca va ajunge inapoi dupa gratii pentru 29 de zile, asa cum cer procurorii, sau va fi cercetat in libertate. Alexandrescu a fost adus cu o duba a Politiei, fiind incatusat si escortat de doi agenti de politie, informeaza B1. 20: Instanta a ramas in pronuntare pe cererea DNA de arestare a sefului Antena TV Group.

VIDEO Sefului Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, a fost arestat preventiv 29 de zile. Acuzatul va face recurs

Magistratii Judecatoriei Sector 1 Bucuresti au decis arestarea preventiva pentru 29 de zile a directorului general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, asa cum au solicitat procurorii DNA. Avocatul acestuia, Gheorghita Mateut, a anuntat ca va face recurs.

Antena 3: Seful Antena 1, Sorin Alexandrescu, a fost dus la DNA

Directorul general al Antena 1, Sorin Alexandrescu, a fost condus la sediul DNA in aceasta dimineata, anunta Antena3. ro. Potrivit sursei citate, Alexandrescu a fost dus la DNA in urma unei operatiuni de forta declansata de DNA, sub pretextul unor simple audieri. Antena 3 sustine ca pe parcursul intrevederii, calitatea sa de martor a fost brutal transformata in cea de invinuit. B1 TV a anuntat la randul sau audierile de la DNA, afirmand ca Sorin Alexandrescu este acuzat de coruptie. Potrivit B1, care citeaza informatii neoficiale, pare sa fie vorba despre o plangere facuta de RCS-RDS, iar in urma acelei plangeri SRI si DNA ar fi organizat o actiune de supraveghere a convorbirilor telefonice si personale purtate de Sorin Alexandrescu. in curs de actualizare.

VIDEO Cutremur in imperiul mediatic al lui Dan Voiculescu. Seful Antena 1, Sorin Alexandrescu, este cercetat penal de DNA pentru santaj la adresa RCSRDS

Directorul general al Antena 1, Sorin Alexandrescu, a fost condus la sediul DNA in aceasta dimineata. Procurorii DNA au anuntat intr-un comunicat oficial ca Alexandrescu este cercetat penal pentru santaj. Procurorii il acuza pe Sorin Alexandrescu ca ar fi constrans un administrator al unei firme sa semneze un contract in conditii prestabilite, impuse de inculpat, sub amenintarea ca, in caz de refuz, va da in vileag fapte presupus compromitatoare pentru persoana in cauza. Antena 3, Evz si B1 TV scriu ca firma respectiva ar fi compania de cablu RCS - RDS, cu care trustul media al lui Dan Voiculescu a dus un lung razboi in ultimii ani. Potrivit comunicatului DNA, presupusul santaj ar fi avut loc in perioada 16 aprilie-24 mai a. c. Ora 17. 25 La Antena 3, acuzatiile de santaj sunt discutate cu Bogdan ChirieacOra 17. 05: Antena 1 afirma, intr-un comunicat de presa, ca demersul DNA a avut loc la initiativa unui reprezentant al companiei RCSRDS. Ora 17. 04: RTV sustine, citind surse DNA, ca Sorin Alexandrescu l-ar fi santajat pe administratorul RCSRDS cu dezvaluirea unei afaceri mai vechi. Afacerea, ale carei detalii au fost publicate joi in Cotidianul, arata ca RCSRDS ar fi platit bani unei firme a lui Dumitru Dragomir seful Ligii de Fotbal) in schimbul drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal.

VIDEO Cutremur in imperiul mediatic al lui Dan Voiculescu. Seful Antena 1, Sorin Alexandrescu, a fost retinut pentru 24 de ore, fiind cercetat penal de DNA pentru santaj la adresa RCSRDS

Directorul general al Antena 1, Sorin Alexandrescu, a fost condus la sediul DNA in aceasta dimineata. Procurorii DNA au anuntat intr-un comunicat oficial ca Alexandrescu este cercetat penal pentru santaj. Procurorii il acuza pe Sorin Alexandrescu ca ar fi constrans un administrator al unei firme sa semneze un contract in conditii prestabilite, impuse de inculpat, sub amenintarea ca, in caz de refuz, va da in vileag fapte presupus compromitatoare pentru persoana in cauza. Antena 3, Evz si B1 TV scriu ca firma respectiva ar fi compania de cablu RCS - RDS, cu care trustul media al lui Dan Voiculescu a dus un lung razboi in ultimii ani. Potrivit comunicatului DNA, presupusul santaj ar fi avut loc in perioada 16 aprilie-24 mai a. c. Ora 20. 00 Sorin Alexandrescu a fost retinut de procurorii DNA, urmand a fi prezentat in fata judecatorilor cu mandat de arest preventiv, a declarat avocatul acestuia, Gheorghe Mateut. Ora 17. 25 La Antena 3, acuzatiile de santaj sunt discutate cu Bogdan ChirieacOra 17. 05: Antena 1 afirma, intr-un comunicat de presa, ca demersul DNA a avut loc la initiativa unui reprezentant al companiei RCSRDS.

Cutremur in imperiul mediatic al lui Dan Voiculescu. Seful Antena 1, Sorin Alexandrescu, este cercetat penal de DNA pentru santaj. Radu Tudor: Este o incercare disperata a oamenilor lui Basescu de a gasi ceva in trustul INTACT

Directorul general al Antena 1, Sorin Alexandrescu, a fost condus la sediul DNA in aceasta dimineata. Procurorii DNA au anuntat intr-un comunicat oficial ca Alexandrescu este cercetat penal pentru santaj. Procurorii il acuza pe Sorin Alexandrescu ca ar fi constrans un administrator al unei firme sa semneze un contract in conditii prestabilite, impuse de inculpat, sub amenintarea ca, in caz de refuz, va da in vileag fapte presupus compromitatoare pentru persoana in cauza. Antena 3, Evz si B1 TV scriu ca firma respectiva ar fi compania de cablu RCS - RDS, cu care trustul media al lui Dan Voiculescu a dus un lung razboi in ultimii ani. Potrivit comunicatului DNA, presupusul santaj ar fi avut loc in perioada 16 aprilie-24 mai a. c. Articol in curs de actualizare.

VIDEO Cutremur in imperiul mediatic al lui Dan Voiculescu. Seful Antena 1, Sorin Alexandrescu, este cercetat penal de DNA pentru santaj. Radu Tudor: Este o incercare disperata a oamenilor lui Basescu de a gasi ceva in trustul INTACT

Directorul general al Antena 1, Sorin Alexandrescu, a fost condus la sediul DNA in aceasta dimineata. Procurorii DNA au anuntat intr-un comunicat oficial ca Alexandrescu este cercetat penal pentru santaj. Procurorii il acuza pe Sorin Alexandrescu ca ar fi constrans un administrator al unei firme sa semneze un contract in conditii prestabilite, impuse de inculpat, sub amenintarea ca, in caz de refuz, va da in vileag fapte presupus compromitatoare pentru persoana in cauza. Antena 3, Evz si B1 TV scriu ca firma respectiva ar fi compania de cablu RCS - RDS, cu care trustul media al lui Dan Voiculescu a dus un lung razboi in ultimii ani. Potrivit comunicatului DNA, presupusul santaj ar fi avut loc in perioada 16 aprilie-24 mai a. c. Articol in curs de actualizare.

SORIN ALEXANDRESCU, directorul Antena, ARESTAT! Vezi care sunt MOTIVELE arestarii!.

Sorin Alexandrescu, directorul Antena TV Group, a fost arestat preventiv 29 de zile pentru santaj de judecatoarea Elena Zamfir de la Judecatoria Sectorului 1 al Capitalei. El a fost arestat deoarece l-a santajat pe administratorul RCSRDS, Ioan Bendei, pentru a obtine un contract de 20 de milioane de euro in beneficiul ANTENA Tv Group. Motivele principale ale arestarii: reprezinta un pericol social, iar lasarea lui in libertate ar prejudicia ancheta deoarece ar putea influenta martori .

Antena 1: Audierea lui Sorin Alexandrescu la DNA a avut loc la initiativa unui reprezentant al companiei RCSRDS

Audierea lui Sorin Alexandrescu, seful Antena Group, la DNA a avut loc la initiativa unui reprezentant al companiei RCS-RDS cu care Antena Group are deja o serie de litigii civile si comerciale, arata Antena 1 intr-un comunicat de presa dupa ce DNA a anuntat ca Sorin Alexandrescu este cercetat penal pentru santaj. Demersul DNA creeaza suspiciuni importante, iar Antena 1 considera ca institutiile statului trebuie sa actioneze exclusiv in baza legii . ) fara a fi influentate de interese economice sau de alta natura.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )