Libnet.ro
UNICEF

15:15

Aplicatii Android gratuite care te vor ajuta sa fii mai productiv si sa iti personalizezi telefonul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Aplicatii Android gratuite care te vor ajuta sa fii mai productiv si sa iti personalizezi telefonul

Aplicatiile mobile contribuie zilnic la productivitatea noastra si ne ajuta sa avem acces cat mai rapid la datele de care avem nevoie. De la aplicatiile care te ajuta sa iti personalizezi telefonul si sa iesi in evidenta, la harti, informatii despre. continuă pe Wall-Street Ro

FOTOGALERIE Cum arata cele mai noi TGV-uri care vor circula din luna decembrie

Compania nationala franceza SNCF a prezentat TGV Oceane, cele mai noi trenuri de mare viteza care vor circula din decembrie intre Paris si Bordeaux. Trenurile pot gazdui cu 10% mai multi pasageri, iar fiecare loc este un veritabil birou mobil. SNCF concureaza cu Air France pentru ruta de 570 km care este parcursa in trei ore si un sfert, insa preturile de pornire ale biletelor sunt mai mici decat la avion. Din iulie 2017 calatoria va dura numai doua ore si cinci minute fiindca toata linia va fi super-rapida.

Vesti proaste pentru cei care vor sa-si cumpere o locuinta prin Prima Casa: Patru banci vor sa renunte la program (VIDEO)

Vesti proaste pentru cei care vor sa-si cumpere o locuinta prin Prima Casa. Patru banci renunta la acest program. Analistii financiari spun ca programul Prima Casa este un produs ieftin care nu aduce profit.

Dacii si romanii iau cu asalt Cetatea Rasnov. Vor fi reconstituite in cele mai mici detalii asalturile asupea Comidavei

Festivalul promite sa fie un eveniment de neratat pentru pasionatii de istorie antica si de reconstituire istorica la cel mai inalt nivel, care vor sa retraiasca istoria asa cum a fost.

TOP 2016: Care este orasul din lume in care se traieste cel mai bine

Un top anual al oraselor,in care se iau in considerare criterii precum transportul, pretul chiriei, sustenabilitatea si cultura, arata care este orasul in care se traieste cel mai bine,.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )