Libnet.ro
UNICEF

05:45

Aplicatii mai bune pentru educatia sexuala decat scoala sau familia

Playtech Playtech,
Aplicatii mai bune pentru educatia sexuala decat scoala sau familia

Tehnologia a schimbat felul in care copiii invata ce inseamna sex, in moduri mai mult sau mai putin bune. Azi vom vorbi despre acele parti bune - mai exact, despre aplicatiile care le. continuă pe Playtech

Actorul Bill Cosby, condamnat la inchisoare pentru agresiune sexuala: Ce pedeapsa a primit

Actorul american Bill Cosby, in varsta de 81 de ani, a primit o pedeapsa intre trei si zece ani de inchisoare pentru agresiune sexuala, informeaza Agerpres, care citeaza AFP. Decizia a fost luata.

Un cunoscut actor american a fost condamnat la inchisoare pentru agresiune sexuala

Actorul american Bill Cosby a fost condamnat marti de un judecator din Pennsylvaniala o pedeapsa intre trei si zece ani de inchisoare pentru agresiune sexuala, transmite AFP. La pronuntarea pedepsei,.

Marti si vineri, zilele cu cele mai bune valori de tranzactionare din ultimele 3 luni la BVB

Zilele de marti,18 septembrie, si vineri, 21 septembrie, au fost cele mai bune din ultimele 3 luni pentru Bursa de la Bucuresti din punct de vedere al valorii tranzactiilor de actiuni, cu schimburi de 74,76 milioane de lei si, respectiv, 72,54 milioane.

Cele mai bune fructe uscate, fabrica de antioxidanti. Cate grame de stafide ar trebui sa consumam zilnic

Pentru ca sunt o sursa buna de zaharuri sanatoare, stafidele sunt indicate in perioadele de convalescenta, dupa eforturi fizice sau intelectuale. Sunt considerate cele mai sanatoase fructe uscate deoarece contin cupru si fier, iar datorita cantitatii mari de fibre pe care le contin sunt o gustarea care tine de foame. Medicii spun ca pot fi consumate zilnic intre 70 si 100 de grame de fructe uscate.

Vrei cele mai bune rezultate de la angajatii tai? Fii ambil cu eisi asigura-te de bunastarea lor

Un stil de conducere in care liderul manifesta compasiune si este interesat de bunastarea subordonatilor are ca efect cresterea performantei, mai ales atunci cand asteptarile sunt clar formulate, arata un studiu al cercetatorilor de la Universitatea Binghamton din New York.

Business report: Ce joburi se platesc cu 1.000 de euro n Romnia fara diploma de bacalaureat; Tun imobiliar cu terenuri gratuite de la stat: Judetul Vrancea; Energia electrica s-a scumpit n 2017 de patru ori mai mult pentru cei care au ramas la reglementa

Romanii isi cheltuie banii pe haine si telefoane. Desi economisesc de la 4 ani, nu investesc pe termen lung. Romanii isi cheltuie diferit economiile, in functie de. Romanii isi platesc tot mai greu facturile curente. Cele mai recente date de la Statistica arata ca.

S-a trezit intr-o dimineata si a renuntat sa mai munceasca pentru altii. Si-a deschis propria afacere iar acum se indreapta spre 400 milioane de lei. Cum a reusit acest barbat

Dupa un prim deceniu de cresteri record, pana la venituri care se indreapta spre 400 de milioane de lei in 2017, antreprenorul Horatiu Tepes are bine conturate planurile si pentru urmatorii 10 ani ai Bilka,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )