Libnet.ro
UNICEF

00:07

Apogeul vizitei lui Iohannis in SUA. Seful statului va fi primit astazi la Casa Alba

Adevărul Adevărul,
Apogeul vizitei lui Iohannis in SUA. Seful statului va fi primit astazi la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis va fi primit luni la Casa Alba de vicepresedintele SUA, Joe Biden. Aceasta va fi cea mai importanta intalnire directa pe care o va avea seful statului in vizita din SUA, care mai cuprinde o intalnire de grup cu Barack Obama, discursuri la Adunarea Generala a ONU si alte participari la summituri organizate de liderii mondiali. continuă pe Adevărul

LIVETEXT Corespondenta din SUA. Klaus Iohannis, prima interventie la ONU. Seful statului, in sala cu Obama si Putin

Presedintele Klaus Iohannis va sustine duminica, in jurul orei 17. 30, prima interventie in cadrul Adunarii Genarale a ONU. Seful statului vorbeste in cadrul summitului privind Agenda de dezvoltare durabila. in cadrul aceluiasi summit vor lua cuvantul si Barack Obama, presedintele SUA, dar si Valdimir Putin, presedintele Rusiei.

Corespondenta din SUA. Klaus Iohannis a sustinut prima interventie la ONU. Seful statului, in sala cu Obama si Putin

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut duminica prima interventie in cadrul Adunarii Genarale a ONU. Seful statului a vorbit in cadrul summitului privind Agenda de dezvoltare durabila, o intalnire axata pe combaterea saraciei la nivel mondial. Acelasi summit mai programeaza interventia lui Barack Obama, presedintele SUA, dar si a lui Valdimir Putin, presedintele Rusiei.

Seful Statului Major General, vizita oficiala in SUA

Seful Statului Major General, generalul-locotenent Nicolae Ciuca, a efectuat, in perioada 20-26 septembrie, o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii, unde a avut loc si o ceremonie de includere a Domniei sale in Galeria de onoare a Colegiului de Razboi al Fortelor Terestre Americane International Fellows Hall of Fame), potrivit unui comunicat de presa, remis astazi redactiei.

Seful Statului Major ungar, Tibor Benko, despre criza refugiatilor: Mii de militari cu tancuri vor fi trimisi la granita cu Serbia

Ungaria va mobiliza mii de militari si tancuri la frontiera de sud cu Serbia pentru a proteja tara pe fondul crizei refugiatilor, a declarat Tibor Benko, Seful Statului Major ungar. Militarii unguri vor.

Varful vizitei in Statele Unite: presedintele Iohannis se intalneste luni la Casa Alba cu vicepresedintele Biden / Mizele intalnirii si cateva elemente de context

Presedintele Klaus Iohannis marcheaza, luni, apogeul vizitei sale in Statele Unite, urmand sa fie primit in jurul pranzului la Casa Alba de vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden. Cu cateva zile inaintea sosirii presedintelui Iohannis la Washington, mai multe organizatii romanesti din Statele Unite i-au cerut sa condamne presiunile exercitate de vicepremierul Gabriel Oprea asupra televiziunii publice pentru a elimina din jurnalele de stiri subiectele referitoare la acuzatiile de plagiat. Aceleasi organizatii i-au adresat vicepresedintelui Biden o scrisoare deschisa prin care ii solicita sa il sprijine pe seful statului in consolidarea statului de drept in Romania. Vezi aici si aici cele doua scrisori deschise postate pe site-ul coalitiaromanilor. org.

UPDATE: FOTO. Klaus Iohannis s-a intalnit cu vicepresedintele SUA. Ce a declarat seful statului

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, luni, la Washington, cu vicepresedintele SUA, Joe Biden, la Casa Alba.

GALERIE FOTO. Klaus Iohannis s-a intalnit cu vicepresedintele SUA. Ce a declarat seful statului

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, luni, la Washington, cu vicepresedintele SUA, Joe Biden, la Casa Alba.

Klaus si Carmen Iohannis, la memorialul victimelor atentatelor din 11 septembrie. Seful statului: Am fost foarte miscat sa pasesc, la New York, pe locul fostelor Turnuri Gemene. Lumea noastra nu trebuie sa mai cada prada urii care rapeste vieti

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, au vizitat duminica memorialul de la Ground Zero, construit in locul Turnurilor Gemene, in memoria victimelor atentatelor teroriste din 11 septembrie 2001.

Frontiera Ungariei cu Serbia, protejata de mii de militari si tancuri, anunta seful Statului Major

Mii de militari unguri urmeaza sa fie prezenti - cu vehicule de transport si tancuri - la frontiera de sud, cu Serbia, pentru a o proteja, a anuntat Tibor Benko, seful Satului Major ungar, relateaza MTI.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )