Libnet.ro
UNICEF

06:15

LIVETEXT Corespondenta din SUA. Klaus Iohannis, prima interventie la ONU. Seful statului, in sala cu Obama si Putin

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Corespondenta din SUA. Klaus Iohannis, prima interventie la ONU. Seful statului, in sala cu Obama si Putin

Presedintele Klaus Iohannis va sustine duminica, in jurul orei 17. 30, prima interventie in cadrul Adunarii Genarale a ONU. Seful statului vorbeste in cadrul summitului privind Agenda de dezvoltare durabila. in cadrul aceluiasi summit vor lua cuvantul si Barack Obama, presedintele SUA, dar si Valdimir Putin, presedintele Rusiei. continuă pe Adevărul

Corespondenta din SUA. Klaus Iohannis a sustinut prima interventie la ONU. Seful statului, in sala cu Obama si Putin

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut duminica prima interventie in cadrul Adunarii Genarale a ONU. Seful statului a vorbit in cadrul summitului privind Agenda de dezvoltare durabila, o intalnire axata pe combaterea saraciei la nivel mondial. Acelasi summit mai programeaza interventia lui Barack Obama, presedintele SUA, dar si a lui Valdimir Putin, presedintele Rusiei.

Corespondenta din SUA. Klaus Iohannis a ajuns la New York. Cu ce lideri mondiali se va intalni seful statului

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns joi dimineata la New York, unde va participa la reuniunea Adunarii Generale a ONU. De asemenea, la inceputul saptamanii viitoare, seful statului va fi primit de vicepresedintele SUA, Joe Biden, la Casa Alba. Iohannis se va intalni si Barack Obama, insa nu este vorba despre o discutie bilaterala, ci despre o receptie comuna oferita de presedinte SUA cu ocazia ONU.

Klaus Iohannis, prima intalnire in SUA: Am incredere ca Romania va deveni un centru regional pentru investitii americane. Sa colaboram strans!

In prima zi la New York, presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu reprezentanti ai sectorului financiar din SUA, cu scopul de a spori investitiile americane in Romania.

Corespondenta din SUA. Cat de important a fost primul discurs sutinut de Iohannis la ONU

Klaus Iohannis a sustinut duminica prima interventie in cadrul Adunarii Genarale a ONU, la summitul privind Agenda de dezvoltare durabila, alaturi de Barack Obama si de Valdimir Putin. Ca importanta, peste summitul de duminica mai este doar intrunirea gazduita de Obama pentru combaterea ISIS si dezbaterea generala ce marcheaza a 70-a sesiune a Adunarii Generale a ONU. Luni, Iohannis va fi primit la Casa Alba de vicepresedintele SUA, Joe Biden.

Corespondenta din SUA. Cat de important a fost primul discurs sustinut de Iohannis la ONU

Klaus Iohannis a sustinut duminica prima interventie in cadrul Adunarii Genarale a ONU, la summitul privind Agenda de dezvoltare durabila, alaturi de Barack Obama si de Vladimir Putin. Ca importanta, peste summitul de duminica mai este doar intrunirea gazduita de Obama pentru combaterea ISIS si dezbaterea generala ce marcheaza a 70-a sesiune a Adunarii Generale a ONU. Luni, Iohannis va fi primit la Casa Alba de vicepresedintele SUA, Joe Biden.

Klaus Iohannis, la intalnirea cu romanii din SUA: Asigurarea votului prin corespondenta in 2016, o dovada de maturizare a clasei politice

La intalnirea cu comunitatea de romani din SUA, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca asigurarea votului prin corespondenta la alegerile din 2016 va fi o dovada de maturizare a clasei politice romanesti,.

Corespondenta din SUA. Iohannis s-a intalnit cu romanii din America. Promisiunile facute de presedinte

Votul prin corespondenta si recunoasterea diplomelor de studii sunt cele doua mari teme abordate de presedintele Klaus Iohannis la intalnirea cu comunitatea romanilor din New York. De partea cealalta, unii romani au venit doar sa-l salute, sa mai schimbe cateva cuvinte in limba romana. Altii, insa, au avut cateva doleante foarte concrete.

Corespondenta din SUA. Summitul ONU a transformat New York-ul intr-un imens Big Brother

Adunarea Generala a ONU, la care participa si presedintele Klaus Iohannis, a transformat orasul New York in capitala mondiala a securitatii. Strazile sunt impanzite de zeci de politisti, iar ca sa ajungi la sediul ONU trebuie sa treci printr-un adevarat labirint de garduri metalice.

Klaus Iohannis participa la Adunarea Generala ONU din SUA: Seful statului se va intalni cu vicepresedintele Joe Biden la Casa Alba (VIDEO)

Dupa Bruxelles, presedintele Klaus Iohannis a ajuns la New York pentru a participa la Adunarea Generala ONU. Acolo, Romania va fi reprezentata pentru prima data dupa 10 ani la nivel de sef de stat. Discutiile.

Klaus Iohannis participa la Adunarea Generala ONU din SUA: Seful statului se va intalni cu vicepresedintele Joe Biden la Casa Alba (VIDEO)

Dupa Bruxelles, presedintele Klaus Iohannis a ajuns la New York pentru a participa la Adunarea Generala ONU. Acolo, Romania va fi reprezentata pentru prima data dupa 10 ani la nivel de sef de stat. Discutiile.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )