Libnet.ro
UNICEF

14:00

Apostolii nevaccinarii, vanati de Ministerul Sanatatii. Sefi din cinci directii de sanatate publica, demisi de Florian Bodog

Adevărul Adevărul,
Apostolii nevaccinarii, vanati de Ministerul Sanatatii. Sefi din cinci directii de sanatate publica, demisi de Florian Bodog

A fost necesar sa moara 32 de persoane, iar alte cateva sute sa se imbolnaveasca de rujeola pentru ca guvernantii sa caute si vinovatii pentru epidemia care a inspaimantat Europa. Surse politice sustin ca pentru criza medicala cu care ne confruntam ar putea plati atat oficiali din Ministerul Sanatatii, cat si medici si parinti care au refuzat vaccinarea. continuă pe Adevărul

Apostolii nevaccinarii, vanati de Ministerul Sanatatii

A fost necesar sa moara 32 de persoane, iar alte cateva sute sa se imbolnaveasca de rujeola pentru ca guvernantii sa caute si vinovatii pentru epidemia care a inspaimantat Europa. Surse politice sustin ca pentru criza medicala cu care ne confruntam ar putea plati atat oficiali din Ministerul Sanatatii, cat si medici si parinti care au refuzat vaccinarea.

Raportul privind vaccinarea copiilor, prezentat de ministrul Bodog premierului Tudose, ar putea duce la demiteri in lant in Ministerul Sanatatii

Mai multe persoane din Ministerul Sanatatii si din Directiile de Sanatate Publica vor fi demise in urma intalnirii pe care premierul Mihai Tudose a avut-o miercuri, la Palatul Victoria, cu ministrul Sanatatii, Florian Bodog, pe tema vaccinurilor, au declarat surse guvernamentale pentru Agerpres.

Dan Negru, apel la ministerul Sanatatii, dupa moartea Denisei Raducu (FOTO)

Dan Negru face un apel la ministerul Sanatatii in contextul mortii cantaretei Denisa Raducu, din cauza cancerului hepatic. Realizatorul tv sustine, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca ministerul ar fi.

Ministerul Sanatatii, LOVITURA pentru medici: Decizie de ULTIM MOMENT

Ministerul Sanatatii vrea sa mareasca varsta de pensionare pentru cadrele medicale. Mai exact, indiferent de sex, toti medicii ar urma sa iasa la pensie la 67 de ani, fata de 65 cum este in.

Vlad Voiculescu, dezvaluiri din Ministerul Sanatatii: Exista un inalt functionar platit cu 20.000 de lei care are rolul sa duca documente la PSD

Vlad Voiculescu a vorbit intr-o emisiune televizata despre situatia pe care a intalnit-o in Ministerul Sanatatii pe care l-a condus in timpul Guvernului Ciolos. Fostul ministru.

Demiteri masive in Ministerul Sanatatii, dupa scandalul crizei vaccinurilor

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a propus schimbarea din functie a directorilor executivi si a celor care ocupa functia de directori executivi adjuncti ai directiilor de sanatate publica din judetele.

Scandalul vaccinurilor se lasa cu demiteri: Florian Bodog schimba sefii Directiilor de sanatate publica din cinci judete

S-au gasit vinovatii pentru dezastrul vaccinarilor din Romania. Mai multi sefi ai directiilor de sanatate publica au fost propusi de ministrul Bodog pentru a fi demisi. Masura apare in raportul pr.

Demiteri la Ministerul Sanatatii dupa scandalul vaccinurilor

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a propus schimbarea conducerii directiilor de sanatate publica din judetele Caras Severin, Hunedoara, Neamt, Prahova si Ilfov, rata de vaccinare in aceste zone fiind.

Dan Negru, revoltat dupa moartea Denisei Raducu: Asta trebuia sa faca Ministerul Sanatatii zilele astea

Dan Negru scrie, intr-un mesaj pe Facebook, ca ministrul Sanatatii ar fi trebuit sa foloseasca drama Denisei Raducu pentru a promova la televiziuni preventia impotriva virusului.

E in Ministerul Sanatatii un inalt functionar care ducea acte la PSD

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu a dezvaluit ca, in institutia pe care a condus-o in perioada guvernarii Ciolos, exista un consilier platit cu 20. 000 de lei pe luna, cu statut de inalt functionar public, care ducea la Partidul Social Democrat PSD) documente si care inca lucreaza in minister.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )