Libnet.ro
UNICEF

13:31

Apple, cel mai important brand de pe piata smartphones din China

Antena3 Antena3,
Apple, cel mai important brand de pe piata smartphones din China

Modelele iPhone 6 si iPhone 6 Plus ocupa doua din primele trei locuri in topul vanzarilor din China, ceea ce face ca Apple sa devina compania cu cel mai mare share de piata, detronand producatorii. continuă pe Antena3

Nava Costa Concordia era folosita de cel mai temut sindicat al crimei din Italia pentru a transporta droguri

Nava de croaziera Costa Concordia, care s-a scufundat in ianuarie 2012 cu peste 4. 200 persoane la bord, era folosita de cel mai temut sindicat al crimei din Italia, Ndrangheta, pentru a transporta cocaina adusa in.

Germania ramane cel mai important partener comercial al Romaniei

Importurile din Germania catre tara noastra au insumat 11,2 miliarde euro, cu 8,7% mai mult decat in 2013, iar exporturile 10,1 miliarde euro, in crestere cu 9,8% fata de anul precedent, astfel ca Germania ramane si in 2014 partenerul comercial nr. 1 al Romaniei, anunta Camera de Comert si Industrie Romano-Germana.

VIDEO: Cum arata cel mai ieftin smartphone quad core din lume

Xiaomi vrea sa atace si piata de smartphone-uri entry-level dupa ce a venit pe piata din China cu modele care fac deja concurenta unor device-uri precum Galaxy Note 4 sau iPhone 6. Noul smartphone va fi lansat pana in perioada sarbatarilor Pascale atat in Europa cat si in America. Pretul recomandat de producator ar fi de 70 de euro, asta fara costuri de livrare si alte taxe vamale, informeaza gismochina. com .

Au inceput inscrierile la cel mai important festival din Baragan. O masina de 10.000 de euro, premiul cel mare la Flori de mai

Au inceput inscrierile pentru cel mai mare festival de muzica usoara romaneasca din Baragan, o copie fidela a festivalului Mamaia. Distractia tine trei zile la Calarasi, in perioada 21-24 mai, timp in care orasul va rasuna de muzica buna.

Cel mai frumos traseu de bicicleta din Arad strabate Padurea Ceala

Cel mai cautat traseu de biciclete din judetul Arad este cel care strabate Padurea Ceala. Traseul de biciclete Ceala are o lungime de 13,4 km si strabate Padurea Ceala, avand o forma relativ circulara si atinge principalele atractii turistice din aceasta zona. Este vorba despre arboretul de chiparos, Raul Mures, Cetatea turceasca si cel mai gros arbore din padure.

Cel mai greu test de logica din lume

Cel mai greu test de logica din lume. Sudoku este printre cele mai jucate si dificile puzzle-uri din lume, iar cel creat in 2012 de un matematician finlandez pare a fi cel mai greu sudoku existent si la ora actuala.

Cel mai bun telefon Microsoft e peste HTC One M9 si iPhone 6 Plus. Cum a reusit performanta

Intr-un test comparativ pe partea de abilitati foto, Lumia 930 a invins detasat iPhone 6 Plus, Galaxy Note 4, Galaxy S5, HTC One M9 si Nexus 6. Desi vedem numeroase teste referitoare la performanta foto a celor mai populare smartphone-uri, exista unele teste subiective mult mai atragatoare. La fiecare cateva luni, cei de la PhoneArena [].

Gabriel Oprea a inaugurat cel mai mare sediu din tara al UNPR, la Targoviste (VIDEO)

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a inaugurat la Targoviste cel mai mare sediu al partidului din tara, informeaza B1 TV. Acolo a avut loc reuniunea zonala a partidului, din regiunea III Sud Muntenia. La reuniune.

16 masini care isi pastreaza cel mai bine valoarea de piata in Romania

O masina din Romania valoreaza dupa trei ani in medie 45% din pretul ei nou, reiese dintr-o analiza a VeziCatFace. ro , realizata pe un numar de peste 200. 000 de anunturi, circa 250 de modele de masini. La deprecierea unei masini contribuie.

Noriel a investit 500.000 de euro in cel mai mare magazin din retea

Noriel, activa pe piata romaneasca de jucarii, a investit 500. 000 de euro in cel mai mare magazin din reteaua sa, plasat in cadrul noului centru comercial din Brasov, Coresi Shopping Resort.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )