Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cluj: Peste 200 de oameni au iesit in strada pentru a sustine protestatarii de la Pungesti

B1 B1,
Cluj: Peste 200 de oameni au iesit in strada pentru a sustine protestatarii de la Pungesti

Peste 200 de oameni au iesit in strada, luni, la Cluj, pettru a sustine protestatarii de la Pungesti, informeaza Mediafax. Protestatarii au avut steaguri si pancarte cu inscriptiile Viitorul trist, gazele de. continuă pe B1

Peste 200 de clujeni, solidari cu protestatarii de la Pungesti.

Peste 200 de oameni au iesit in strada, luni, la Cluj, pentru a sustine protestatarii de la Pungesti. Protestatarii au avut steaguri si pancarte cu inscriptiile Viitorul trist, gazele de sist, Daca nu lupti pentru ceea ce vrei, meriti ceea ce ai, Clujul pentru Pungesti si Incalcarea drepturilor omului, revolutie, potrivit Mediafax. Totodata, oamenii au scandat Nu cedam, nu capitulam, Uniti, salvam Romania si Nu corporatia face legislatia. Citeste si: De ce a reizbucnit scandalul .

FOTO-VIDEO Mii de oradeni au iesit in strada pentru a sarbatori Ziua Nationala a Romaniei

Mii de oradeni au umplut Piata Unirii pentru a sarbatori impreuna Ziua Nationala a Romaniei. Pentru prima data in ultimii 15 ani a venit randul tehnicii de lupta sa fie prezentata in fata oradenilor.

O macara a cazut peste doi oameni in portul Braila.

Un grav accident s-a produs, sambata dimineata, la trecerea cu bacul intre Braila si Insula Mare a Brailei. O macara senilata de 20 de tone s-a rasturnat peste doua persoane. Una dintre ele a murit pe loc, iar cea de-a doua a fost transportata in stare grava la spital. Macaraua ar fi cazut peste un barbat care mergea cu bicicleta pe ponton, in zona trecerii cu bacul spre Insula Mare a Brailei. Barbatul a fost prins sub macara, iar utilajul a ramas suspendat peste ponton. La fata locului se .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )