Libnet.ro
UNICEF

05:00

Apple a raportat prima scadere trimestriala a vanzarilor de telefoane Iphone

B1 B1,
Apple a raportat prima scadere trimestriala a vanzarilor de telefoane Iphone

Compania Apple a anuntat ca vanzarile de telefoane Iphone au scazut cu 13% fata de perioada similara a anului trecut. De la lansarea Iphone in 2007, Apple a inregistrat prima sa scadere. continuă pe B1

Apple este la prima scadere trimestriala a veniturilor din 2003 incoace. Vanzarile de iPhone scad in premiera

Apple a raportat o scadere cu 13% a veniturilor trimestrul trecut, fiind prima oara cand se intampla acest lucru in ultimii 13 ani. Totul se intampla din cauza ca iPhone-ul a avut si el prma scadere a vanzarilor, smartphone-urile companiei din Cupertino gasindu-si cu 10 milioane mai putini clienti. O problema mare tine si de faptul ca vanzarile din China au scazut cu 26%. Totusi, Apple nu este intr-o situatie grava, vanzarile depasind 50 miliarde dolari trimestrul trecut, profitul trecand si el de 10 miliarde dolari.

Apple se confrunta cu prima scadere trimestriala a vanzarilor din 2003

Lungul sir de 51 de cresteri trimestriale consecutive ale Apple a luat sfarsit, si este posibil ca expansiunea sa revina abia inspre finalul anului, anunta Bloomberg.

Apple, pe cale sa anunte prima scadere a vanzarilor de iPhone si prima scadere a veniturilor trimestriale din ultimii 13 ani

Apple va anunta marti seara rezultatele financiare si estimarile sunt dominate de pesimism, fiindca atat vanzarile de iPhone, cat si cifra totala de afaceri ar putea sa scada. Apple va afisa vanzari de peste 50 miliarde dolari pentru perioada ianuarie-martie, insa nu va putea atinge cifrele din Q1 2015: 58 miliarde dolari.

Apple ar putea face o achizitie mare pentru a reveni la crestere, dupa ce a inregistrat prima scadere a vanzarilor

Apple ar putea face o achizitie mare pentru a reveni pe crestere, a aratat directorul general Tim Cook, dupa ce compania a raportat primul declin din istorie al vanzarilor de iPhone-uri si prima scadere a veniturilor din ultimii 13 ani, in trimestrul al doilea, transmite MarketWatch, preluata de News. ro.

Apple inregistreaza prima scadere din ultimii 13 ani

Lungul sir de 51 de cresteri trimestriale consecutive ale Apple a luat sfarsit si este posibil ca expansiunea sa revina abia inspre finalul anului, anunta Bloomberg, conform Mediafax. O crestere.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )