Libnet.ro
UNICEF

10:00

Aproape jumatate din elevi spun ca scoala online este degeaba. Sondaj

Adevărul Adevărul,
Aproape jumatate din elevi spun ca scoala online este degeaba. Sondaj

Aproape 50% din elevii constanteni spun ca scoala online nu le satisface nevoile educationale, 6,3% declara ca nu au echipamente proprii pentru cursuri, iar peste 27% considera ca profesorii nu sunt pregatiti pentru acest tip de predare, potrivit unui sondaj initiat de Consiliul Elevilor. continuă pe Adevărul

PSD: Cu sute de mii de copii fara acces la internet si fara tablete, scoala online este un dezastru

PSD considera ca scoala online este un dezastru, cu sute de mii de copii fara acces la internet si fara tablete, se arata intr-un mesaj postat pe Facebook de social-democrati.

Aproape 65.000 de elevi risca sa ramana cu mediile neincheiate. E scandal in invatamant!

Aproape 65. 000 de elevi risca sa ramana cu situatia neincheiata. Principalul motiv este ca n-au avut cum sa participe la scoala online.

Ministrul Educatiei anunta ca profesorii care vor participa la recuperarea materiei pierdute de elevii care nu au avut acces la scoala online vor fi platiti

Ministrul Educatiei Nationale Sorin Cimpeanu anunta ca cele mai recente raportari arata faptul ca sute de mii de elevi nu au avut acces la scoala online, fie pentru ca nu au mijloace informatice, fie din cauza ca nu au conexiune la internet. El anunta ca profesorii vor primi bani pentru a participa la actiuni remediale, in functie de volumul orelor la care vor participa.

Ministrul Educatiei anunta ca profesorii care vor participa la recuperarea materiei pierdute de elevii care nu au avut acces la scoala online vor fi platiti in functie de orele prestate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spune ca cele mai recente raportari arata faptul ca sute de mii de elevi nu au avut acces la scoala online, fie pentru ca nu au mijloace informatice, fie din cauza ca nu au conexiune la internet. El anunta ca profesorii vor primi bani pentru a participa la actiuni remediale, in functie de volumul orelor la care vor participa, relateaza News. ro.

Pana de curent in Bucuresti: Zona de nord-est a ramas aproape jumatate de ora fara electricitate

Un incident produs marti la ora 11. 14, in statia Fundeni a Transelectrica, a lasat zona de nord-est a Bucurestiului fara curent electric. Toti consumatorii au fost alimentati la ora 11. Echipele Transelectrica fac verificari pentru a identifica motivele care au dus la producerea incidentului. Aceasta pana de curent s-a produs la doar cateva zile dupa incidentul care a lasat sase judete din nordul tarii fara electricitate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )