Libnet.ro
UNICEF

17:00

Aproape jumatate dintre cei 160 de pacienti cu coronavirus din Alba s-au vindecat. Numar record de teste lucrate

Adevărul Adevărul,
Aproape jumatate dintre cei 160 de pacienti cu coronavirus din Alba s-au vindecat. Numar record de teste lucrate

Aproape jumatate dintre pacientii din Alba testati cu noul coronavirus s-au vindecat. in ultimele sase zile au fost confirmate doar trei cazuri noi. continuă pe Adevărul

Aproape jumatate dintre patronii IMM cred ca angajatii ar trebui sa se intoarca la munca inainte de terminarea starii de urgenta (sondaj online)

Aproape jumatate dintre patronii de microintreprinderi si firme mici si mijlocii care au raspuns la un chestionar online estimeaza ca angajatii trimisi acasa ar trebui sa revina la munca, in firme, inainte de terminarea starii de urgenta.

SONDAJ: Peste jumatate dintre directorii de companii la nivel mondial considera ca pandemia de coronavirus este o amenintare semnificativa

Peste jumatate dintre directorii generali de companii intervievati intr-un sondaj la nivel mondial considera ca pandemia de coronavirus este o amenintare semnificativa pentru afacerile lor, iar 11% se tem ca afacerea lor nu va supravietui crizei economice provocate de masurile de izolare adoptate de guverne, transmite CNBC.

Sfantul Gheorghe, celebrat pe 23 aprilie, unul dintre cei mai indragiti in randul crestinilor

Sfantul Gheorghe este unul dintre cei mai indragiti de crestini, fiind ocrotitorul Moldovei, dar si patronul Angliei, Georgiei si al Moscovei. in Lituania, Sf. Gheorghe este venerat ca protector al animalelor, iar in unele regiuni ale Spaniei ziua lui se serbeaza cu mese bogate si daruri, scrie Mediafax. in constiinta populara romaneasca, Sfantul Gheorghe este unul dintre cei mai prezenti sfinti, numeroase biserici purtand hramul sau. Exista numeroase orase in Romania care poarta numele Sfantului Gheorghe si chiar unul dintre cele trei brate ale Dunarii este denumit astfel. Sf. Gheorghe este de asemenea ocrotitorul Armatei Romane a carei zi, 23 aprilie, coincide cu sarbatorirea sfantului).

Site-ul pe care iti iei adio de la unul dintre cele mai iubite personaje din Casa de Papel

Daca n-ai vazut cel mai recent sezon din Casa de Papel - adica sezonul 4 - atunci poate n-ar trebui sa citesti acest articol pentru ca el contine spoilere. Daca, insa, l-ai vazut, atunci.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )