Libnet.ro
UNICEF

07:30

Un apropiat al lui Traian Basescu, declaratii neasteptate despre o judecatoare CCR: L-a condamnat

România Liberă România Liberă,
Un apropiat al lui Traian Basescu, declaratii neasteptate despre o judecatoare CCR: L-a condamnat

Socul serii in direct la Romania TV. Unul dintre oamenii fostului presedinte, Traian Basescu, a facu. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, despre scandalul gazelor din Marea Neagra pentru Ungaria: Discutam despre securitatea energetica a tarii (VIDEO)

Fostul presedintele Traian Basescu a intervenit telefonic in emisiunea Dosar de Politician de miercuri seara, pe tema scandalului livrarea de catre Romania a unei cantitati de gaze naturale exploate in Marea.

Sorin Ovidiu Vintu, dezvaluiri despre Traian Basescu: Cum sa nu distrugi un dobitoc?

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu sustine ca fostul presedinte Traian Basescu trebuia distrus pentru ca era un sef de stat care facea rau tarii. Greseala noastra a constant in faptul ca nu am mers.

Traian Basescu, ironie la adresa parlamentarilor din Comisia SRI: Cautati-ma dupa ce il audiati pe Dragnea

Fostul presedinte Traian Basescu arunca o ironie la adresa Comisiei SRI, despre care spune ca daca declaratiile lui Liviu Dragnea nu prezinta interes, atunci el nu are motive sa creada ca prezenta lui la.

Valeriu Munteanu: Va avea sau nu Traian Basescu cetateania moldoveneasca o va decide Vlad Plahotniuc

Liberalul Valeriu Munteanu e de parere ca doar liderul PDM, Vlad Plahotniuc, decide daca fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu va castiga sau nu in instanta in dosarul privind retragerea cetateniei Republicii Moldova de catre Igor Dodon.

Traian Basescu: Nu merg la Comisia SRI pana nu se duce si Dragnea/ El santajeaza acum pe cei cu care facea aranjamente (VIDEO)

Traian Basescu a comentat intr-o interventie telefonica pentru B1TV refuzul parlamentarilor PSD-ALDE de a il chema la audieri pe Liviu Dragnea in comisia de control al activitatii SRI in ciuda cererilor.

Sorin Ovidiu Vintu, INTERVIUL INTEGRAL oferit in exclusivitate pentru Sorina Matei: Despre Realitatea TV, Sebastian Ghita, Traian Basescu, SRI, prabusirea FNI si viata dupa gratii (VIDEO)

Controversatul om de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a oferit in exclusivitate un interviu de dupa gratii jurnalistei B1TV Sorina Matei. Sorin Ovidiu Vintu a oferit numeroase informatii despre Realitatea TV si.

Jennifer Lawrence, declaratii inedite despre viata sa intima: fobia care o impiedica sa intretina relatii sexuale

Actrita Jennifer Lawrence a facut recent o marturisire neasteptata despre viata ei intima, dupa ce, recent, a vorbit si despre scenele nud deloc confortabile din timpul filmarilor pentru lungmetrajul de spionaj Red Sparrow, nominalizat la Oscar 2018.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )